ŠOK U OSNOVNOJ ŠKOLI U BERLINU: Dečak (11) pretio učiteljici da će joj odseći glavu! Kaže da je to OK ako neko vređa Proroka!
Foto: Profimedia / Nicolas Portnoi / AFP

jezivo

ŠOK U OSNOVNOJ ŠKOLI U BERLINU: Dečak (11) pretio učiteljici da će joj odseći glavu! Kaže da je to OK ako neko vređa Proroka!

Planeta -

U Nemačkoj osnovnoj školi nastao je šok kada je učenik sa svega 11 godina zapretio nastavnici da će joj odseći glavu, samo mesec dana nakon takvog ubistva u Francuskoj.

Dečak je izneo ovu strašnu pretnju nakon što je učiteljica upozorila da će biti kazne ukoliko roditelji ne sarađuju sa školom" i ne dođu na sastanak.

Kao odgovor na to, dečak, muslimanske veroispovesti, je rekao: "Ako se to dogodi zato što moji roditelji nisu došli, onda ću i vama učiniti što i taj momak nastavniku u Parizu“.

Dečak je ranije nakon minuta ćutanja za ubijenog francuskog učitelja Samjuela Patija rekao: "dozvoljeno je da ubijete nekoga ko vređa proroka, to je u redu."

Kada je učiteljica alarmirala roditelje, majka učenika je tvrdila da u njihovoj kući nemaju takve ekstremističke poglede i da je dečak to "pokupio" od nekoga iz škole.

Dečak je mislio na 18-godišnjeg Abdulaha Anzorova, čečenskog ekstremistu koji je 16. oktobra odrubio glavu Patiju u predgrađu Pariza.

"Ostala deca u razredu su bila šokirana njegovom izjavom" rekla je učiteljica.

Kurir.rs / The Daily Mail, Foto: Profimedia / Nicolas Portnoi/ AFP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track