UBICA MALE MEDLIN PREBIJEN PRE DOLASKA NA SUD: Slomljena su mu rebra dok je čekao u pritvoru, završio u bolnici
Foto: Profimedia

kristijan brukner

UBICA MALE MEDLIN PREBIJEN PRE DOLASKA NA SUD: Slomljena su mu rebra dok je čekao u pritvoru, završio u bolnici

Planeta -

Glavni osumnjičeni za nestanak i ubistvo male Medlin Meken, Kristijan Brukner, povređen je u pritvoru. Njemu su polomljena dva rebra, prenose svetski mediji.

Osuđeni silovatelj i pedofil zadobio je povrede, pa je odveden u bolnicu Juče je prvi put viđen u javnosti kada su ga vodili na sud.

Brukner (43) je trebalo da se pojavi pred nemačkim sudijama da bi podneo zahtev za uslovni otpust u vezi sa slučajem vezanim za drogu.

On je trenutno u zatvoru, gde služi kaznu od 21 meseca zbog krivičnih dela koja su povezana sa drogom, pa zbog toga ispunjava uslove da bude uslovno pušten na slobodu. To će biti moguće 6. januara, nakon što odsluži dve trećine kazne.

foto: EPA

Brukner je prešao put od oko 300 km od zatvora do sudnice, a onda je završio u bolnici pre nego što je počelo saslušanje. Kasnije je otkriveno da su mu slomljena dva rebra.

Naime, Brukner je u sudnicu stigao više od sat vremena pre početka saslušanja i smešten je u ćeliju. Potom je na tom mestu došlo do incidenta, prenosi Miror.

Oko 40 minuta nakon njegovog dolaska, odveze je u bolnicu kolima Hitne pomoći. Zatvorski čuvar je rekao doktorima da je neko "pravio nered u ćeliji", kažu svedoci.

Njemu je pružena potrebna pomoć, a onda je vraćen na sud, pa je saslušanje počelo sa dva sata zakašnjenja. Sudski zvaničnici odbili su da komentarišu incident.

Bruknerov advokat kaže da su njegovog klijenta povredili čuvari i da će podneti tužbe, a sa druge strane, sud insistira da je Brunker pao u ćeliji dok je čekao saslušanje.

Kurir.rs/Miror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track