DEČAK (4) ZA 4 MESECA ZBOG KORONE OSTAO BEZ OBA RODITELJA: Majka Marija je preminula samo nekoliko sati posle prvih simptoma VIDEO
Foto: Printscreen Youtube/Inside Edition

OSTAO JE SIROČE

DEČAK (4) ZA 4 MESECA ZBOG KORONE OSTAO BEZ OBA RODITELJA: Majka Marija je preminula samo nekoliko sati posle prvih simptoma VIDEO

Planeta -

Dečak Rajden Gonzales (4) iz San Antonija ostao je bez oba roditelja zbog pandemije korona virusa. Majka i otac su mu preminuli u četiri meseca razmaka.

Njegov otac Adan (33) je u maju počeo da radi kao vozač kamiona i to novoj firmi. Ubrzo je otkriveno da je njegov kolega koja ga je obučavao pozitivan na korona virus.

Krajam tog meseca Adan je počeo da oseća simptome. Porodica je mislila da ima problema sa alergijom, a onda je 3. juna otkriveno da ima koronu. Prevezen je u bolnicu šest dana kasnije, a ubrzo je završio na intenzivnoj nezi.

Iako su se lekari borili da mu spasu život, on je preminuo krajem juna. Dečakova majka Marija (29) saopštila je sinu da je izgubio oca.

Nakon smrti supruga Marija je zapala u depresiju. Nije osećala nikakve fizičke tegobe, a onda je ubrzo i ona preminula.

Kobnog ponedeljka, 5. oktobra, ona je otišla u kupovinu sa majkom. Uveče su Mariju počela da bole pluća i teško je disala.

Brigu o dečaka je preuzela Megi Brajant, zajedno sa svojom sestrom, Marijinom majkom, a dečkovom bakom.

Megi Brajant, dečakova baba-tetka je istakla da je Hitna pomoć Mariji odradila neka ispitivanja Mariji i da su je odveli. Marija je ubrzo preminula.

Mariju su odmah u bolnici testirali na koronu, a nakon pet sati ona je preminula i to usled zastoja disanja usled teške upale pluća.

Mališan zna da mu je korona uzela tatu. Tužan kaže da je on sad anđeo. Međutim, ima problem da shvati da mu je ista bolest uzela i majku.

Megi kaže da je morala da mu saopštila da mu je majka preminula i da je to bilo nešto najteže što je u životu morala da uradi.

Dečak u nedelju slavi 5. rođendan, a tetka Megi je želela da mu ispuni svaku želju. Ona je organizovala akciju prikupljanja novca kako bi se mališanu priredila nezaboravna žurka.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track