UBICA MALE MEDLIN OSTAJE U ZATVORU: Sud odbacio njegovu žalbu na presudu koja je doneta krajem 2019. godine
Foto: EPA/Profimedia

nemačka

UBICA MALE MEDLIN OSTAJE U ZATVORU: Sud odbacio njegovu žalbu na presudu koja je doneta krajem 2019. godine

Planeta -

Nemac Kristijan Brukner, koji je osumnjičen za otmicu i ubistvo britanske devojčice Medlin Meken, ostaće u zatvoru iako će 7. januara 2021. godine i zvanično odslužiti zatvorsku kaznu za drugo krivično delo.

Sud je odbacio njegovu žalbu na presudu koja je doneta krajem 2019. godine. On je bio optužen za silovanje američke državljanke.

Sud je doneo odluku da on ne bude pušten nakon izvršenja kazne, već da bude zadržan u zatvoru gde trenutno služi kaznu za šverc narkotika.

Kristijan Brukner još nije zvanično optužen za otmicu i ubistvo male Medlin koja je nestala 2007. godine dok je sa roditelja bila na letovanju u Portugalu.

Nemački istražni organi veruju da ju je Kristijan oteo i ubio, dok se britanske vlasti nadaju da je devojčica i dalje živa.

Svetski mediji su preneli da je pre nekoliko dana obavljen pretres još jednog imanja u Nemačkoj. Navodi se da je osumnjičeni Brukner to imanje ranije koristio. Policija nije saopštila da li je nešto pronađeno.

Prethodno je policija nekoliko dana pretresala jednu kuću i imanje u Hanoveru gde je Kristijan B. ranije živeo. Ni u ovom slučaju nije saopšeno da li je nešto pronađeno.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track