SKLANJANJE LEŠA UŽIVO: Ruski bloger emitovao snimak na kome nosi telo mrtve devojke, policija ga smestila u bolnicu (VIDEO)
Foto: Screenshot YT

bizarno

SKLANJANJE LEŠA UŽIVO: Ruski bloger emitovao snimak na kome nosi telo mrtve devojke, policija ga smestila u bolnicu (VIDEO)

Planeta -

Popularni ruski bloger zadržan je u Moskvi nakon što mu je devojka umrla u incidentu u njegovom domu.

On je objavio snimke njenog tela i pokušaje da je oživi putem Interneta. Policija sada istražuje njegovu ulogu u njenoj smrti.

Stas Rešetnjikov, vlasnik Jutjub kanala Riflaj, objavio je snimak na kome se vidi kako vuče svoju devojku Valentinu niz hodnik i na sofu u svom domu. Tada je, obraćajući se kameri, stojeći ispred tela, zaplakao dok se krivio za ono što se dogodilo.

"Kažem vam", dodao je, "izgleda da je mrtva." Odbio je da prekine prenos uživo, uprkos zahtevima vlasti koje su stigle u njegov dom u ruskoj prestonici kao odgovor na hitni poziv.

„Zbog čega se treba žaliti? Zapravo nisam ništa uradio ”, rekao je bloger, tvrdeći da je sam pozvao hitnu pomoć.

Prema izveštajima, Valentimna je bila trudna i noravila je na niskoj temperaturi skoro skoro bez odeće nekoliko sati, a kanal Baza Telegram spekulisao je da ju je Rešetnjikov izbacio iz stana. Međutim, prema rečima suseda, bila je samo kratko vreme napolju, a uzrok njene smrti još uvek nije utvrđen.

Prema rečima Olge Vradij, službenice Istražnog komiteta Podmoskovlja, istraga je sada počela da utvrđuju kako je devojka umrla i da li neko treba da krivično odgovara.

Valentina, za koju je bloger rekao da misli da ima „oko 26 godina“, bila je redovna gošća u emisiji na kanalu Riflaj, a često je bila i deo šala i podvala. Na jednom video snimku joj je polivao sos od bibera, dok joj je u drugom ona pretila nožem tokom žestoke svađe.

Baza izveštava da su vlasti Rešetnjikova odvele u bolnicu, a koje se moglo čuti u direktnom prenosu kako su mu rekle da će "otkriti" ko je odgovoran.

Kurir.rs/RT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja