RESTRIKTIVNE MERE U GRČKOJ TOKOM BOŽIĆA: Konačnu odluku donosi policija! Ko ih prekrši papreno će platiti, kazne 300 evra
Foto: Profimedia/Angelos Tzortzinis/AFP

praznici

RESTRIKTIVNE MERE U GRČKOJ TOKOM BOŽIĆA: Konačnu odluku donosi policija! Ko ih prekrši papreno će platiti, kazne 300 evra

Planeta -

Grčka policija će poseban akcenat na održavanju restriktivnih mera dati tokom Božića, kada će svako ko bude prekršio restriktivne mere platiti 300 evra, prenela je agencija ANA.

Iako još nije precizirano šta će sve biti obuhvaćeno restriktivnim merama, moguće je zatvaranje metro stanica u Atini, posebno stanice Sintagma, gde se očekuje da će građani da obeleže rođenje Isusovo.

Konačnu odluku o restriktivnim merama će dati policija, a ono što se već sada zna, to je da policijski čas od 22.00 do 05.00 ostaje na snazi tokom prazbniika, uključujući božićnu i novogodišnju noć.

Svako ko se bude vozio ulicama Atine tokom policijskog časa, biće zaustavljen i tražiće mu se dokumenti, odnosno, potvrda o dozvoli za kretanje tokom policijskoj časa, koju mogu da imaju samo medicinari i radnici još nekih službi.

Ko bude hteo da izađe iz kuće na Božić kako bi išao u posetu rodbini, moraće da pošalje SMS i obavesti vlasti gde ide, a isto važi i za povratak kući.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track