DETALJI HORORA U NEŠVILU: Kamper vozilo eksplodiralo u centru grada, u blizini pronađeni ostaci, utvrđuje se da li su ljudski
Foto: Profimedia/Terry Wyatt/Getty images

drama na božić

DETALJI HORORA U NEŠVILU: Kamper vozilo eksplodiralo u centru grada, u blizini pronađeni ostaci, utvrđuje se da li su ljudski

Planeta -

Nakon eksplozije kamper vozila parkiranog u centru Nešvila policija je saopštila da su pronađeni posmrtni ostatci za koje se utvrđuje da li su ljudskog porekla.

CBS njuz prvi je preneo informaciju da su pronađeni ostaci ljudskog porekla, kao i da je u eksploziji oštećeno nekoliko zgrada, navodi se u izveštaju CNN.

Džon Drejk, načelnik policije u Nešvilu, izjavio je da se ne može s preciznošću reći na kojoj udaljenosti od kampera koji je eksplodirao su pronađeni ostaci koji se ispituju.

Policijski izvori navode da se iz kampera čula upozoravajuća poruka kojom je najavljena eksplozija, a građani pozvani da se sklone na bezbednu udaljenost.

Policija je naredila evakuaciju i na licu mesta sačekala eksploziju, a jedan policajac je od siline udarnog talasa lakše povređen, preneo je BBC.

Džejson Stin, urednik sajta Scoopnashville.com, objavio je na Tviteru da je nakon eksplozije došlo do urušavanja jedne od zgrada, a u tvitu koji je kasnije objavio, Stin je napisao da je u toku evakuacija građana koji žive dva bloka od mesta eksplozije i da vatrogasci savetuju građane da ne prilaze kombijima i kamionima na ulicama zbog mogućih novih eksplozija.

Video koji je na tviteru objavio stanar iz obližnje zgrade prikazuje vatrogasce kako gase požar i ogroman dim kako kulja uvis.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Profimedia/Terry Wyatt/Getty images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track