TROJE POGINULO U PADU MALOG AVIONA U SAD: Da se ukućani nisu svađali, tragedija bi bila još veća (VIDEO)
Foto: Screenshot YT

tuga

TROJE POGINULO U PADU MALOG AVIONA U SAD: Da se ukućani nisu svađali, tragedija bi bila još veća (VIDEO)

Planeta -

Tri osobe su mrtve nakon što se mali avion srušio na kuću izvan Detroita, saopštio je šerif okruga Oakland.

Veruje se da su stradali pilot i dva putnika, saopštila je šerifova kancelarija. Petočlana porodica koja živi u kući izvukla se živa, ali kuću je zahvatio plamen, saopštila je kancelarija. Kuća se nalazi u gradskom naselju Lion, oko 40 kilometara zapadno od Detroita.

Majka je rekla kompaniji VDIV za CNN da je porodica bila unutra kada se avion srušio. Rekla je da su se u dnevnoj sobi svađali oko toga koji film gledati i da su se upravo preselili u drugu sobu kada je avion udario u kuću, navodi VDIV.

Da su majka, otac i troje dece ostali u dnevnoj sobi, bila bi to druga priča, izvestio je VDIV. Porodična mačka je umrla, prema VDIV. Kuća se nalazi severno od aerodroma Oakland, kojim upravlja okrug Oakland.

Erik Malen rekao je za VDIV da je pad aviona uvek bio njegov najgori strah u tom kvartu, jer avion uvek leti iznad aerodroma udaljenog oko kilometar.

"Imam dvoje braće i sestara mlađih od 2 godine, a oni su gore spavali; dremali su ... Brinemo se da se ovo moglo dogoditi i nama, jer ovaj avion sve vreme leti ovde nisko", drugi komšija , Čejs Sautvik, rekao je za medije.

Kurir.rs/CNN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track