ŠTA ĆE SE DESITI 6. JANUARA U KONGRESU: Mediji tvrde da Tramp celoj Americi dokazuje izbornu krađu, evo kako!
Foto: EPA / Oliver Contreras / POOL, EPA/Erik S Lesser

izbori

ŠTA ĆE SE DESITI 6. JANUARA U KONGRESU: Mediji tvrde da Tramp celoj Americi dokazuje izbornu krađu, evo kako!

Planeta -

Prema rečima Marka Medousa, šefa kabineta Bele kuće, više od 100 članova Predstavničkog doma i desetak senatora založiće se za integritet izbora i usprotiviti se izbornim glasovima tokom kongresne debate 6. januara.

Predsednički savetnik Džejson Miler rekao je da Trampov tim namerava da iznese dokaze tokom rasprave, ali da će se ti dokazi razlikovati od onih koji su predstavljeni sudovima poslednjih nedelja. Miler je za Njuzmaks rekao "da će imati priliku da narodu predstavi sve dokaze prevara". Takođe je naglasio da su ovo "konkretni dokazi koje žele da predstave američkom narodu" i da neće dozvoliti da ih "lokalni političari stavljaju pod tepih".

Jedna činjenica privlači pažnju - iako će se to dogoditi u Kongresu, Miler nije rekao da će dokazi biti predstavljeni kongresmenima, već ljudima. Biće zanimljivo gledati. Ako su mediji voljni da emituju program, Amerikanci će imati priliku da vide dokaze. I to je cilj Trampovog tima da obaveštava američki narod o tome šta se dešava. "Ogromna količina dokaza biće izvedena 6. godine. Pobedili smo, NADZOR! "(Masovne količine dokaza biće predstavljene 6. Pobedili smo, VELIKE!), Napisao je Tramp na svom Tviter profilu.

Patrick Birn, koji nije ni glasao za Trampa, jer pripada Libertarijanskoj stranci (LP), koja se oštro protivi vladinim odlukama da se mešaju u privatni, porodični i poslovni život građana, poslednjih meseci posvetio se istrazi i identifikovanju prevara na izborima. Okupio je tim profesionalaca i hakera - dobrih momaka, koji su zajedno radili na "seciranju" izborne krađe. Unapred su videli šta će se dogoditi na izborima, pa su počeli da prate događaje u julu. Birn je pitao hakere kako će označiti Dominion na skali od 1-10 s obzirom na poteškoće hakovanja. Odgovorili su - možda dva, možda jedan. Demokrate su znale da ne mogu da ukradu izbore na nacionalnom nivou, pa su se usredsredile na, prema proceni Birna, 5 mesta. Ono što se tamo događalo bilo je "šala".

Birn je na svom Tviter profilu objavio sledeći tekst: postoji plan za potpredsednika Majka Pensa, koji ima ovlašćenje da broji izborne glasove, kako je navedeno u Ustavu, jedino nije precizirano kako se to radi. Pence će izvući "USB pogon" na Dominionovoj glasačkoj mašini, ažurirati softver pre brojanja, a zatim koristiti mašinu za brojanje. Sve će to biti emitovano na nacionalnoj televiziji. Rezultat prebrojavanja pokazaće više glasova od trenutnih glasača i da je Tramp osvojio više izbornih glasova od Bajdena. Pens će zatim izvršiti ponovno brojanje pomoću mašine za ponovno štampanje i ručno brojanje. Broj dobijen prebrojavanjem biće sličan prvobitnom broju, sa razlikom od nekoliko glasova, i pokazaće da je Tramp pobedio čak i više nego u prethodnom slučaju. Demokrate će tada zavapiti da je to "prevara", a Pens će ih pozvati na red. Reći će im da je kasno za prigovore, jer je sve već učinjeno. Brojanje je završeno. Zatim će namerno izbrisati softver na glasačkoj mašini.

U Kongresu, Tramp kaže: "Biće ludilo". Šta će se zaista dogoditi, na nama je da sačekamo i vidimo.

Kurir.rs/Logično

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track