TRAMPOVE PRISTALICE OPLELE PO PENSU: Razočaran sam, okrenuo je leđa svojoj zemlji! On je izdajnik, verovatno ga je Soroš platio
Foto: Profimedia

PLJUŠTALE UVREDE

TRAMPOVE PRISTALICE OPLELE PO PENSU: Razočaran sam, okrenuo je leđa svojoj zemlji! On je izdajnik, verovatno ga je Soroš platio

Planeta -

Stotine Trampovih pristalica upalo je sinoć u zgradu američkog Kongresa u Vašingtonu, a u incidentu je smrtno stradalo četvoro ljudi.

Vašington je i dalje pod policijskim časom, a zgrada Kapitola i okolne ulice okružene su pripadnicima interventne policije.

Na Tviteru se nakon napada na zgradu Kongresa oglasio i američki potpredsednik Majk Pens.

"Najstrože osuđujemo nasilje koje se ovde dogodilo i tugujemo zbog gubitka života, kao i povreda koje su pretrpeli oni koji su branili Kapitol. Mirni protest je pravo svakog Amerikanca, ali ovaj napad na Kapitol nećemo tolerisati. Oni koji su uključeni u njega biće strogo sankcionirani u skladu sa zakonom", napisao je Pens.

Vice President Mike Pence reacted on Twitter after Congress was locked down and lawmakers evacuated on Wednesday after...

Posted by Fox News on Wednesday, 6 January 2021

Objava ove vesti na Fejsbuku stranici Foks Njuza izazvala je hiljade komentara u kojima su Trampove pristalice proglasile Pensa izdajnikom. Za napad na zgradu Kongresa optužuju levičare i borce za prava crnaca, a šire se i mnoge teorije zavera.

"Pens je izdajnik"

Ovo su samo neki od desetak hiljada objavljenih komentara:

"Jako sam razočaran u Majka Pensa. Okrenuo je leđa ovoj zemlji baš kao i dobri momci u Kongresu!"

"On je izdajnik, Soroš ga je potplatio. Možda je on jedan od Epstajnovih zlostavljača dece."

"Potpredsedniče Pens, jedini prekršaj koji se dogodio danas je prekršaj koji si ti napravio protiv američkog naroda. Lažne vesti, ja sam bio tamo."

"Neće odgovarati, ovo su napravili članovi Antife, isti oni koji su odgovorni za nerede u kojima su palili i pljačkali zgrade i ubijali ljude pre izbora. Oni neće biti sankcionisani sad kad su izbori završeni."

"Da li planira da sankcioniše i članove Antife? Oni su ti koji su napali Kongres i policija je znala da dolaze."

"Prazne priče. Antifa i članovi BLM-a mogu činiti šta god žele, mogu proći nekažnjeno i nakon ubistva. Pogledajte napadače koji su bili opremljeni za akciju. To nisu Trampove pristalice nego infiltratori koji samo traže povod za nevolje. Oni su ovo planirali mesecima."

"Verujem da je Majk Pens promišljao i molio se pre odluke šta učiniti danas i da je učinio ono što je mislio da treba. Takođe verujem da su ovaj napad režirali Obama, Pelosi i druge demokrate koji su znali da će biti uhvaćeni u svojim zlodelima. Oni su napravili da sve izgleda kao da su Trampove pristalice to učinile. Budite sigurni, stići će vas kazna za vaše grehe!"

"Razočarao si Ameriku, Majk. Izdao si i prodao našu zemlju i dozvolio zlu i varanju da pobede. Nisi ništa bolji od zlih varalica. Ti su kukavica i sramota! Odbacio si svoje tzv. hrišćanske vrednosti! Sotona će biti ponosan na tebe! Bezbožne demokrate će nastaviti da produžavaju ubistva nerođenih beba i ti ih sad podržavaš!"

"Prevario si mnoge od nas! Ispao si razočaravajući izdajnik. Mogao si ustati za ono što je ispravno, sve što smo želeli su pravedni izbori."

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja