TINEJDŽERKA RAZOTKRILA MAJKU KOJA JE UČESTVOVALA U NEREDIMA U KAPITOLU Objavila snimak, pa poručila: Zdravo mama, jesi li ovo ti?
Foto: Printscreen Twitter/@AbbitJay

PLJUŠTE KOMENTARI

TINEJDŽERKA RAZOTKRILA MAJKU KOJA JE UČESTVOVALA U NEREDIMA U KAPITOLU Objavila snimak, pa poručila: Zdravo mama, jesi li ovo ti?

Planeta -

Tinejdžerka iz SAD-a na društvenim je mrežama razotkrila svoju majku Terezu koja je navodno učestvovala u neredima u Vašingtonu.

Vlasti trenutno traže osumnjičene koji su učestvovali u opsadi Kongresa 6. januara, a društvenim mrežama kruži pregršt videa s mesta događaja. Na jednom od njih jedna je žena uočila svoju majku u gomili, nekoliko meseci nakon što majka nju nije pustila na protest pokreta "Životi crnaca su važni".

Helena Duk (18) podelila je snimak na Tviteru.

"Zdravo mama, sećaš li se kad si mi rekla da ne bih trebala da idem na proteste Životi crnaca su važni, jer bi mogli da postanu nasilni... Jesi li ovo ti?" napisala je.

Neki su je, kako se to već na internetu dešava, optužili da laže, no ona je zatim objavila stare fotografije s majkom.

"Za one koji ne veruju da mi je to mama", napisala je.

U još jednom tvitu otkrila je i identitet svoje mame, kao i ujaka i ujne koji se takođe mogu videti na viralnom snimku.

"Zdravo, ovde porodična liberalana lezbejka koja je više puta izbačena zbog svojih stavova i zato što je išla na proteste pokreta Života crnaca su važni...", dodala je.

Njeni tvitovi postali su viralni i mnogi su je podržali. I dok su joj neki sugerisali kako ne bi trebala paliti mostove sa porodicom, drugi su joj ponudili čak i udomljenje.

"Hej, ja sam gej otac dvoje dece. Oni su tvoji rođaci i mi smo porodica, ok? Odlično. Moj muž je sjajan - svidet će ti se. Večera je u 7", poručio joj je jedan korisnik Tvitera.

"Zdravo, Helena - mi nemamo (ljudske) dece pa smo da budemo biti tvoji usvojitelji u bezbožnom liberalnom predgrađu San Franciska. Već se hvalim tobom", poručila joj je druga korisnica Tvitera.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track