DETALJI IZ ŽIVOTA "ČOVEKA SA ROGOVIMA" KOJI JE UPAO U KAPITOL: Propali glumac, komšije kažu da pleše na krovu majčine kuće (VIDEO)
Foto: EPA / Jim Lo Scalzo

učestvovao u neredima

DETALJI IZ ŽIVOTA "ČOVEKA SA ROGOVIMA" KOJI JE UPAO U KAPITOL: Propali glumac, komšije kažu da pleše na krovu majčine kuće (VIDEO)

Planeta -

Džejkob Andželi, koji je postao poznat širom sveta nakon što je u zgradi američkog Kongresa uslikan polugo sa čudnom kapom koja ima rogove, je ustvari propali glumac, koji živi sa majkom.

Čovek koji sebe naziva Kjuanonov Šaman i veruje u teorije zavere ima samo 33 godine, a pre dve godine morao je da se vrati na "maminu kuhinju", pošto više nije mogao sebe da izdržava.

Kako piše Daily Mail, Anđeli se kod majke Marte (56) vratio u januaru 2019. godine, nakon što je izbačen iz stana u Finiksu gde je živeo. Stan je iznajmljivao za 900 dolara mesečno, a vlasniku je ostao dužan 1.250 dolara.

Njegovi prijatelji iz srednje škole kažu da se mnogo promenio za poslednjih 15 godina koliko ga nisu videli i da je od lepog plavušana postao čudan momak.

Njegove komšije kažu da ga često viđaju kako pleše na krovu majčine kuće, a automobil koji vozi izlepljen je čudnim nalepnicama. Kada su u petak novinari došli do kuće u kojoj Anđeli živi, on nije bio tu, a Marta je odbila da komentariše ponašanje svog sina.

Iako je u životu želeo da se oproba kao glumac, nije imao mnogo uspeha. Za sada je učestvovao samo na jednom projektu, i to kao volonter u pozorištu, 2018. godine.

Za sebe kaže da je talentovan glumac i pevač i da može da oponaša više od 30 glasova i da koristi različite akcente u govoru...

Ipak, dok ne zablista u Holivudu, svet će ga pamtiti po upadu u zgradu američkog Kapitola, gde je tumarao noseći američku zastavu pričvršćenu na koplje i megafon, prenosi Telegraf. U jednom je trenutku snimljen kako bez majice stoji na govornici Senata.

Njegova Fejsbuk stranica prepuna je objava u kojima širi "Kjuanonove" teorije zavere, pri čemu neke od objava imaju prilično nasilan sadržaj.

"Nema nade da ćemo preživeti napad neprijatelja sve dok ne povešamo izdajice koji se skrivaju među nama", stoji u jednoj od objava.

Na jednoj od fotografija na Fejsbuku prikazan je u krznu i s rogovima, dok u rukama ima pušku.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track