PILOT ZAPRETIO TRAMPOVIM PRISTALICAMA ZBOG NJIHOVOG PONAŠANJA Spustićemo avion usred Kanzasa i ostaviti ljude, nije me briga VIDEO
Foto: Printscreen Twitter/@iheartmindy

DVA DANA NAKON NEREDA U KONGRESU

PILOT ZAPRETIO TRAMPOVIM PRISTALICAMA ZBOG NJIHOVOG PONAŠANJA Spustićemo avion usred Kanzasa i ostaviti ljude, nije me briga VIDEO

Planeta -

Dva dana nakon što su pristalice Donalda Trampa upale u američku Kongres i napravili haos, čiji je rezultat bio pet mrtvih, mnogo povređenih i više od 60 uhapšenih, pojavio se snimak iz jednog aviona u kojem su putovale i Trampove pristalice.

Zbog njihovog ponašanja tokom leta, oglasio se pilot koji im je da će ih ostaviti usred Kansasa ako ne počnu da se ponašaju kako treba.

Avion Amerikan Aerlajnsa bio je prepun Trampovih pristalica i leteo je iz Vašingtona u Finiks u petak, 8. januara.

Putnici su skandirali, a mnogi navodno nisu nosili ni maske. Pilot je zahtevao da se ponašaju kako treba, ili će ostati hiljadama milja daleko od kuće, piše Unilad.

Na društvenim mrežama je objavljen snimak kapetanove poruke. Naravno, Trampove pristalice nisu bile zadovoljne.

"Ovako će biti ... let traje četiri i po sata do Finiksa. Spustićemo ovaj avion usred Kanzasa i istovariti ljude - nije me briga. Učinićemo to ako je to potrebno, zato se ponašajte kako treba, molim vas", rekao je pilot, kako se može čuti i na snimku.

Kompanija Amerikan Erlajns je stala u odbranu svog pilota, a portparol je za Njujork post rekao da je pilot "naglasio važnost poštovanja uputsva koje daju članovi posade i poštovanja obaveznih pravila o pokrivanju lica maskom".

"U 'Amerikanu' ozbiljno shvatamo sigurnost naših putnika i cenimo poverenje koje ukazuju u naš tim da bi se brinuli za njih tokom celog putovanja", dodali su iz kompanije.

Kurir.rs/Radio Sarajevo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track