STRAVIČAN SLUČAJ U NJUJORKU Žena skočila u smrt sa krova zgrade držeći ćerku (5) u naručju, stanari uznemireni: Ovo je strašno
Foto: Jack Sullivan / Alamy / Alamy / Profimedia

horor

STRAVIČAN SLUČAJ U NJUJORKU Žena skočila u smrt sa krova zgrade držeći ćerku (5) u naručju, stanari uznemireni: Ovo je strašno

Planeta -

Žena iz Bruklina skočila je u nedelju s krova zgrade Hels Kičen sa 12 spratova, držeći u naručju svoju petogodišnju ćerku, usmrtivši ih obe, saopštili su policija i prijatelji.

Oksana Patčin (39) i Olivia Patčin prebačene su u bolnicu Sent Luks Ruzvelt, gde su doktori mogli samo da konstatuju smrt, rekli su policija i izvori, prenosi Foks njuz.

"Sve je bilo sjajno s njom. Ne mogu da verujem. Ovo je strašno”, rekao je jedan poznanik nesrećne žene.

Policijski izvori i stanovnici zgrade rekli su da je žena posetila svoju prijateljicu u zgradi. Oksana je od prijateljice zatražila karticu za izlazak na krov, tvrdeći da želi ćerki da pokaže pogled, rekli su policijski izvori.

Kamere su potom snimile majku kako korača uokolo, pre nego što se popela preko bezbednosne ograde, uzela ćerku i skočila, rekli su izvori.

"Stvarno me uzdrmalo šta se dogodilo. To je vrlo, vrlo uznemirujuće", rekao je stanar koji je tražio da ga se identifikuje samo kao Brajan.

Prema Oksaninim profilima na društvenim mrežama, ona je rodom iz Ukrajine, a studirala je računovodstvo u Njujorku.

Izvori iz sigurnosnih agencija kažu da se žena tokom leta razvela od supruga i živela je sa majkom. Nije ostavila oproštajnu poruku, rekli su izvori.

Jedan stanar, koji je u suzama razgovarao s novinarima, rekao je da je majka bila “izbezumljena”, ali nije pružio druge detalje.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja