OGLASILA SE MAJKA "ČOVEKA SA ROGOVIMA" KOJI JE UPAO U ZGRADU KONGRESA: Moj sin je patriota i najnežnija osoba koju poznajem
Foto: EPA / Jim Lo Scalzo

naredi u kapitolu

OGLASILA SE MAJKA "ČOVEKA SA ROGOVIMA" KOJI JE UPAO U ZGRADU KONGRESA: Moj sin je patriota i najnežnija osoba koju poznajem

Planeta -

Jedan od lidera Kjuanon zajednice iz Arizone Džejk Andželi definitivno jedna je od najupečatljivijih figura nasilnog upada pristalica američkog predsednika Donalda Trampa u Kongres.

Pripadnici ove zajednice veruju da predsednik Tramp vodi tajni rat protiv moćnog satonističkog pedofilskog lanca i protiv ljudi-guštera, koji po njihovom mišljenju upravljaju svetom.

On se se pojavio u ponedeljak na federalnom sudu u Finiksu.

Džejkob Čensli, takođe poznat kao Džejk Andželi ili Kjuanonov Šaman, imao je je telefonsko javljanja, zbog toga što je u karantinskom odeljenju u kaznenoj ustanovi.

Čensli koji je iz Finiksa, predao se u FBI, kada se vratio iz Vašingtona za vikend.

Optužen je za nelegalan ulazak u zgradu i neodgovorno ponašanje na tlu Kapitola.

Njegova majka bila je u sudnici u ponedeljak, kada je kazala da on nije ništa jeo od petka, zbog toga što je na organskoj dijeti.

"On se razboli ako ne jede organsku hranu", kazala je Marta Čensli.

Njegova majka kaže kako njenom sinu u pritvoru, u kojem je završio nakon što je s ruljom upao u zgradu Kongresa u Vašingtonu, ne daju organsku hranu. Pa ne jede.

Ona je kazala da je njen sin patriota i najnežnija osoba koju poznaje.

Kurir.rs/Radio Sarajevo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track