PERUANSKI SUD TVRDI: Koronu su izmislile "kriminalne elite" Gejtsa, Rokfelera i Soroša
Foto: EPA/Gian Ehrenzeller, Printscreen Youtube, Profimedia

direktno

PERUANSKI SUD TVRDI: Koronu su izmislile "kriminalne elite" Gejtsa, Rokfelera i Soroša

Planeta -

Vrhovni sud u oblasti Ika u Peruu istražuje rezoluciju lokalnog suda, koji tvrdi da su COVID-19 izmislile “kriminalne elite” mađarsko-američkog filantropa Džordža Soroša, porodice Rokfeler i suosnivača Miajkrosofta Bila Gejtsa.

“Naložili smo preliminarnu istragu glavnih sudija krivičnog žalbenog veća Činča i Pisca kako bismo prikupili dokaze koji će pomoći utvrditi prisutnost ili odsutnost navodnih kršenja”, izjavio je Vrhovni sud Ika u poruci objavljenoj na svojoj Fejsbuk stranici.

Istraga dolazi nakon što se sud Činč i Pisko navodno predomislio kako bi opravdao peticiju za produženje istražnog zatvora u jednom krivične predmetu zbog nepredvidive prirode koronavirusa, koju su stvorile “kriminalne elite koje dominiraju svetom”.

"Nijedna svetska vlada, fizičke i pravne osobe, niti odbrana optuženih ne mogu da tvrde da ova pandemija ima kvalitetu biti predvidljiva, osim stvaralaca novog svetskog poretka kao što su Bil Gejts, Soroš, Rokefeler i drugi, koji su to rešavali i nastavljaju to činiti s krajnjom tajnošću u svom okruženju i globalnim korporacijama”, ranije je utvrdio sud.

"Tako je lako poverovati pogotovo kad je jednostavno objašnjenje ove pandemije, da iza nje stoji neko zlo, nekako lakše od toga da stoji biologija, koja je zapravo nekako komplikovana. Stoga istinu moramo učiniti zanimljivijom. Moramo stvari označiti istinom”, istakao je Gejts u intervjuu za “Dejli Šou” Trevora Noa u decembru 2020.

Kurir.rs/Logično.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track