NEMA LETENJA ZA TRAMPOVE PRISTALICE: Delta erlajns uskratila usluge putnicima koji su napali republikanske senatore! (VIDEO)
Foto: EPA

direktno

NEMA LETENJA ZA TRAMPOVE PRISTALICE: Delta erlajns uskratila usluge putnicima koji su napali republikanske senatore! (VIDEO)

Planeta -

Putnicima koji su nedavno snimljeni kako napadaju republikanske senatore Mita Romnija i Lindzija Grejema sada je zabranjeno letenje Delta Airlinesom, kaže njen izvršni direktor.

Ed Bastian najavio je zabranu u četvrtak, zajedno sa ostalim merama bezbednosti koje su preduzete nakon upada na američki Kapitol od strane pristalica Donalda Trampa prošle nedelje.

I Romni i Grejem bili su meta pro-Trampovih pristalica na aerodromima u nedavnim viralnim video zapisima, gde im je zamereno zbog toga što nisu podržali poništavanje predsedničke pobede Džoa Bajdena.

Putnici koji su se suočili sa njima su oba republikanska senatora označili kao izdajnike. Jedna od osoba identifikovanih u Grejemovom videu je bivša kongresna kandidatkinja i glumica Mindi Robinson, kojoj je takođe nedavno zabranjen pristup Tviteru u okviru čišćenja naloga koji promovišu navode o izbornim prevarama.

Kurir.rs/RT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track