Najnovije vesti

NIŠTA OD PUTINOVE LUKSUZNE VILE OD MILIJARDU EVRA: Novinari zatekli samo gradilište, ali Navaljni i za to ima objašnjenje! (VIDEO)
Foto: EPA/Youtube-Mash Video

nije baš sve kao što izgleda

NIŠTA OD PUTINOVE LUKSUZNE VILE OD MILIJARDU EVRA: Novinari zatekli samo gradilište, ali Navaljni i za to ima objašnjenje! (VIDEO)

Planeta

Proteklih dana pojavile su se glasine da ruski predsednik Vladimir Putin poseduje luksuznu vilu blizu Gelendžika, na obali Crnog mora.

Opozicionar Aleksej Navaljni je objavio i snimak u kome se tvrdi da dvorac ima hokejaški teren, bioskop, striptiz klub, kazino, podzemnu crkvu, i da je opremljen skupocenim nameštajem.

vila, Vladimir Putin
foto: Youtube/Алексей Навальный

Navodno, izgradnja je koštala milijardu evra i prostire se na 7.000 hektara.

To je navelo novinare portala Mash da sami ispitaju čitavu situaciju, pa su se uputili na pomenuto imanje, međutim, razočarali su se.

Rusija, Vladimir Putin
foto: Youtube/Mash Video

Već na ulazu, priča se razrušila, kapije nije ni bilo, a sama zgrada ima samo sređenu fasadu. Unutrašnjost objekta je tek u izgradnji.

Radi se o običnom gradilištu, a mogu se videti i radnici.

"Čitavo mesto je samo betonska ploča", rekao je Maksim Iksanov, urednik Mash-a. Naveo je da je prošao kroz ceo objekat i da je video da se gradi 16 prostorija, u kojima će biti spavaće sobe, kupatila i slično. Kako kažu građevinski radnici, gradnja će trajati oko 5-6 godina.

Međutim, ipak nisu naveli ko je vlasnik rezidencije.

Sa druge strane, saradnica Alekseja Navaljnog, Marija Pevčik, rekla je da snimak koji su oni objavili potvrđuje ono što se već znalo - da je palata morala da se renovira zbog ventilacije koja je uzrokovala vlagu i buđ.

"Satelitski snimci od pre 6 godina su pokazali da je palata kompletno spremna, ali kada se pojavio problem sa vlagom, morali su da sve urade ponovo. Sklonili su sve od vrednosti, ogolili su zidove, skinuli mermer, bukvalno, bacili milione u vodu i krenuli sve ispočetka", naveo je Navaljni.

U međuvremenu, Putin je demantovao je glasine da poseduje palatu u Gelendžiku na Crnom moru, navodeći da ta palata ne pripada ni njemu, niti nekom članu njegove porodice.

Kurir.rs/Mash/Dejli mejl

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track