DEČAKA DRŽALI U BURETU, MORAO DA JEDE SVOJ IZMET: Od zlostavljanja ga spasila brazilska vojna policija! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Screenshot Daily Mail video

TUGA

DEČAKA DRŽALI U BURETU, MORAO DA JEDE SVOJ IZMET: Od zlostavljanja ga spasila brazilska vojna policija! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Zastrašujuća priča dolazi iz Brazila. Vojna policija pronašla je 11-godišnjeg dečaka koji je živeo u buretu na balkonu svoje kuće, prenosi Dejli Mejl.

Dečaka je spasila vojna policija iz Sao Paula nakon anonimne dojave u subotu. Dečak je pronađen na balkonu zatvorenom u buretu, a na video snimku koji su snimili dečak je bio gol i neuhranjen.

Prema policiji, dečak je mesec dana bio zatvoren u metalnom buretu punom urina i izmeta. Prema izveštaju, maćeha i otac, koji su dečaka zaključali u metalnu bačvu, dozvolili su mu da jede samo koru i pahuljice banane, što je dečaka primoralo da jede izmet.

"Policija je dečaka pronašla u krajnje nehumanim uslovima. Ovo je nehumano i surovo i mora biti kažnjeno. Dečak je bio vezan, žedan i gladan i stalno izložen suncu. Otac, maćeha i 22-godišnja polusestra koja je takođe učestvovali u činu, uhapšeni su “, rekao je portparol vojne policije Sao Paola.

Maćeha (39), koja je zlostavljala dečaka zajedno sa porodicom, bila je poznata u komšiluku po spasavanju napuštenih životinja.

Neke komšije su potvrdile da je dečak godinama zlostavljan i, prema izveštaju socijalne službe, porodica je pod nadzorom već godinu dana.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja