Najnovije vesti

JA NISAM MAČKA! Advokat se preko Zuma pojavio kao mače, pa nije znao kako to da isključi! Bilo bi ovo hit suđenje! (VIDEO)
Foto: Youtube/394th District Court of Texas

i to se dešava

JA NISAM MAČKA! Advokat se preko Zuma pojavio kao mače, pa nije znao kako to da isključi! Bilo bi ovo hit suđenje! (VIDEO)

Planeta

Rod Ponton, advokat iz Teksasa, nije baš navikao na onlajn sastanke i suđenja, pa se na ekranu, posredstvom aplikacije Zum, pojavio kao mače.

Ponton je tokom saslušanja slučajno uključio filter koji čoveka pretvara u mače, a nije znao kako da ga isključi.

"Verujem da vam je uključen filter u podešavanjima videa. Možda želite da...", govorio je sudija Roj Ferguson, ali ga je onda prekinuo panični glas advokata koji je izlazio kroz mačja usta. Da stvar bude smešnija, njegove reči su se potpuno uklopile u izraz lica simpatičnog mačeta.

"Možete li da me čujete, sudijo?", upitao je on.

Sudija mu je odgovorio: "Čujem vas. Mislim da je to filter..."

Mače/advokat je i dalje zvučao panično: "Jeste. Ne znam kako da ga uklonim. Tu mi je asistentkinja, ona pokušava, ali spreman sam da nastavim i sa njim..."

Na kraju je mislio da mora da ubedi sudiju da je on stvarno ljudsko biće.

"Uživo sam. Ja nisam mačka", rekao je Ponton.

"Vidim to", odgovorio je sudija.

Sudija Ferguson je podelio ovaj snimak na svom Tviteru uz malu lekciju.

"Ako Vaše dete koristi Vaš kompjuter, pre nego što se uključite na virtuelno saslušanje, proverite opcije na Zum-u, da biste bili sigurni da su filteri isključeni", napisao je on.

Na kraju je ipak i pohvalio Pontona.

"Ovi zabavni trenuci su nusprodukt posvećenosti advokature osiguranju da sistem pravosuđa nastavi da funkcioniše u ovim teškim vremenima. Svi su postupili dostojanstveno, a filtrirani advokat pokazao je neverovatnu gracioznost. Pravi profesionalizam!", napisao je sudija.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...