STARICA PALA U DVORIŠTU, A POŠTAR ODBIO DA JOJ POMOGNE: Dok je ležala u snegu i plakala poručio joj da nosi papuče (VIDEO)
Foto: twitter

skandal u velikoj britaniji

STARICA PALA U DVORIŠTU, A POŠTAR ODBIO DA JOJ POMOGNE: Dok je ležala u snegu i plakala poručio joj da nosi papuče (VIDEO)

Planeta -

Britanska javnost ostala je šokirana video snimkom, a koji su objavili tamošnji tabloidi na kome se vidi kako je poštar odbio da pomogne nemoćnoj starici koja je pala ispred kuće i nije mogla sama da ustane.

"Ne mogu vam pomoći, premoren sam, apsolutno sam premoren", rekao je poštar (51) sa snimka i poručio starici da treba da nosi papuče, a zatim mirno odšetao i ostavio ženu da leži na betonu po hladnoći.

Kraljevska pošta se oglasila povodom ovog slučaja i saopštila da je pokrenula istragu i da je poštar do okončanja postupka suspendovan Incident se dogodio u malom škotskom selu Bainsford, i to baš na najhladniji dan u ovoj godini.

Za skandal se saznalo zahvaljujući sigurnosnim kamerama, na ulaznim vratima komšije starice. Ono je taj snimak zatim podelio na društvenim mrežama, prenosi britanski Miror.

Britanski mediji prenose da starica koja je pala boluje od osteoporoze i kreće se otežano uz pomoć hodalice. Iako je poštar ostavio nemoćnu ženu po hladnoći da leži spas je došao od strane dvadesetdvogodišnje devojke koja je 20 minuta kasnije slučajno prolazila ulicom i ugledala ženu kako plače u snegu. Ona je starici pomogla da ustane i vrati se u kuću.

Gospođa Stjuart se takođe oglasila, a za britanske medije ispričala je da joj se iznenada zavrtelo u glavi i da je pala sa gornje stepenice, udarila glavom i ostala da leži na betonu.

Kurir.rs/Miror/Daily Mail/Večernji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track