LAŽNE BAKE DOŠLE PO VAKCINU: Nadležni na Floridi ih provalili zbog izgleda i dokumenata! Evo koliko godina stvarno imaju!
Ilustracija, Foto: EPA/DAVE MUSTAINE

Bruka

LAŽNE BAKE DOŠLE PO VAKCINU: Nadležni na Floridi ih provalili zbog izgleda i dokumenata! Evo koliko godina stvarno imaju!

Planeta -

Dve žene sa Floride prerušile su se u bake da bi se vakcinisale protiv korone, rekli su u četvrtak zdravstveni zvaničnici.

"Njihov "ludi izgled" obuhvatao je rukavice, zaštitne naočare, kapuljaču ... prilagodili su ceo izgled", rekao je dr Raul Pino, direktor odeljenja za zdravlje Floride u okrugu Orange.

Zaposleni u Kongresnom centru Orange Counti primetili su da su žene "izgledale smešno" i zaustavili ih pre nego što su dali vakcine. Takođe je bilo problema sa ličnim kartama i vozačkim dozvolama koje su dali, dodao je Pino.

Došli su po drugu dozu vakcine.

Nije poznato kako su uspeli da dobiju prvu dozu i da li su koristili isti trik.

Incident je predat lokalnim vlastima, a žene su dobile opomenu. Jedna ima 44, a druga 34 godine. Na Floridi trenutno imamo pravo na vakcinu stariju od 65 godina i zdravstvene radnike i osoblje.

Pino je rekao da je broj ljudi koji pokušavaju da falsifikuju identitet da bi se vakcinisali "veći nego što su očekivali". Kao rezultat toga, pojačana je bezbednost na mestima vakcinacije, navodi Njujork Post.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track