NASMRT IZBO MAJKU I UJAKA Dvostrukom ubistvu u Kaliforniji svedočio čovek koji je sve vreme bio na Zum pozivu! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

virtuelni svedok

NASMRT IZBO MAJKU I UJAKA Dvostrukom ubistvu u Kaliforniji svedočio čovek koji je sve vreme bio na Zum pozivu! (VIDEO)

Planeta -

Dve osobe pronađene su izbodene nožem u južnoj Kaliforniji u ponedeljak popodne, a policajci kažu da je napadu svedočio kolega koji je sve vreme bio na "Zum" pozivu.

Incident je prijavljen u ponedeljak popodne u Altadeni. Policija je na licu mesta zatekla beživotna tela muškarca i njegove sestre sa ubodnim ranama.

"Kad su stigli, otkrili su da je stariji muškarac umro na prilaznom putu. Pogledali su u kuću i pronašli i stariju ženu mrtvu", rekao je zvaničnik policije Beri Hol, preneo je Wreg.com.

"Ju-es-ej tudej” navodi da su obe žrtve, za koje se ispostavilo da su brat i sestra, izbodene više puta i da je nož kojim su počinjena ubistva pronađen na licu mesta. Žrtve su identifikovane kao Kerol Braun (67) i Kenet Preston (69), a zbog ubistva je uhapšen Kerolin sin Robert.

Vlasti su rekle da je žena bila na “Zum” pozivu sa kolegom kad je napad počeo. Braunova je bila na “Zum” pozivu sa kolegom iz Gradskog koledža Pasadena u kojem je radila, kad je njen brat Preston napadnut i izvučen iz sobe.

"Žena je pričala sa tom osobom preko “Zuma” kad je muškarac izvučen iz kuće, ta osoba ju je upozorila, a onda je napadač ušao unutra i napao i nju", rekao je Hol.

“Virtuelni” svedok, koji je video napad i na muškarca i na ženu, pozvao je policiju. Policija je takođe otkrila da je vozilo nestalo sa lokacije.

"Otkako smo stigli ovde, osoba se vratila na mesto događaja u žrtvinom automobilu i od tada je u pritvoru", rekao je Hol.

U pitanju je 32-godišnji Robert Koton, koji je kasnije zatvoren zbog dvostrukog ubistva. Koton je rekao policiji da je živeo u toj kući. Komšije su rekle da je on u srodstvu sa žrtvama, a "Njujork tajms" piše da je Kerol bila njegova majka, a Kenet ujak.

Kurir.rs/Wreg.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja