Najnovije vesti

MISTERIJA JE SAD JOŠ VEĆA: Snimci NLO su pravi! Pentagon potvrdio da ih je snimila mornarica! VIDEO
Foto: Youtube prtscr / Fox 11

javnost traži odgovore

MISTERIJA JE SAD JOŠ VEĆA: Snimci NLO su pravi! Pentagon potvrdio da ih je snimila mornarica! VIDEO

Planeta
21:49h

Američko ministarstvo odbrane potvrdilo je da su snimci i fotografije koji su se ovih dana pojavili u javnosti i na sajtovima koji prate pojave neidentifikovanih letećih objekata - NLO autentični i da ih je zabeležila posada broda "Rasel" na obali San Dijega u julu 2019. godine.

"Mogu da potvrdim da su navedene fotografije i video snimci zabeležili pripadnici mornarice", saopštila je portparolka Pentagona Sju Gaf za CBS Njuz.

Ona je naglasila da u cilju održavanja bezbednost i izbegavanja otkrivanja informacija koje bi mogle biti od koristi potencijalnim neprijateljima, Ministarstvo odbrane ne raspravlja javno o detaljima svojih posmatranja ili ispitivanja različitih pojava zabeleženih u vazdušnom prostoru, uključujući i ove upade označene kao neidentifikovane vazdušne pojave. 

Gaf je rekla i da je Ministarstvo odbrane osnovalo Radnu grupu za NLO koja se bavi proučavanjem video snimaka poput ovih i drugih neobjašnjivih pojava, i da je to telo uključilo i ove incidente u svoja tekuća ispitivanja. 

U decembru je u Kongresu izglasan zakon o finansiranju koji podrazumeva i direktivu direktoru Nacionalne obaveštajne agencije i Ministarstvu odbrane da u narednih šest meseci objavi izveštaj o ovakvim pojavama.

Kurir.rs / Tanjug,   Foto: Youtube prtscr / Fox 11

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track