IZVINJENJE ZBOG RAZMENE NEŽNOSTI Policajci uhvaćeni na delu u službenom automobilu, šokirani građani sve snimili VIDEO
Foto: Printscreen YT/Internet Refresh

ispred supermarketa

IZVINJENJE ZBOG RAZMENE NEŽNOSTI Policajci uhvaćeni na delu u službenom automobilu, šokirani građani sve snimili VIDEO

Planeta -

Policajac i policajka iz Britanije su bili primorani da se izvine nakon što su uhvaćeni u "nedozvoljenim" radnjama u "službenim prostorijama".

Oni su se, naime, ljubili u policijskom automobilu koji je bio parkiran ispred Tesko supermarketa u Lankaširu, a radoznali i pomalo šokirani prolaznici nisu mogli a da ne obrate pažnju na to, pa i da snime ceo događaj.

Jedan od svedoka je rekao da je policajka nakon serije poljubaca koja je trajala celih 20 minuta izašla iz automobila i otišla do vozačeve strane gde su kroz prozor nastavili sa razmenjivanjem nežnosti.

Jedan od prolaznika koji ih je video bio je toliko zapanjen da je počeo da ih snima, a snimak je naravno brzinom svetlosti završio i na društvenim mrežama..

"Ljudi su prolazili pored automobila i vraćali pogled na njih da se uvere da su dobro videli. Mislim da to ne bi trebalo da se radi tokom radnog vremena, čak i da su bili na pauzi za ručak, nekako izgleda loše", rekao je svedok kojeg je ceo događaj vidno uznemirio.

Portparol policije Lankašira opisao je ovo kao "izolovan incident", potvrdivši da je policajac.bio na dužnosti tada, a policajka nije.

"Izvinili su se zbog svog ponašanja i razumeju kako je ovo moglo biti protumačeno", zaključio je portparol.

Kurir.rs/Daily mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track