TELOHRANITELJ TONIJA BLERA POTEGAO PIŠTOLJ NA VOZAČA U IZRAELU: Bivši specijalac pobesneo zbog fotografisanja!
Foto: Profimedia

suočili se u policijskoj stanici u tel avivu

TELOHRANITELJ TONIJA BLERA POTEGAO PIŠTOLJ NA VOZAČA U IZRAELU: Bivši specijalac pobesneo zbog fotografisanja!

Planeta -

Izraelski Kanal 13 objavio je večeras vest da je lični telohranitelj bivšeg britanskog premijera Tonija Blera pre pet dana potegao pištolj na drugog člana obezbeđenja tokom nedavne posete Izraelu.

Kako je saopštio Kanal 13 vozač iz Blerovog obezbeđenja podneo je policiji u Tel Avivu prijavu da je lični telohranitelj bivšeg britanskog premijera potegao pištolj na njega i zapretio mu jer je kako tvrdi vozač fotografisao Blera za večerom koja se odigrala dan pre incidenta jer nije imao dozvolu za to.

Ispostavilo se da je u pitanju Izraelac, bivši pripadnik unutrašnje kontraobaveštajne službe Šin Bet koji je radio na poslovima VIP obezbeđenja, a koga je Belrovo obezbešenje angažovalo da ga lično zaštiti tokom njegove posete Izraelu. Obezbeđenje je izaelska policija dovela na saslušanje i suočavanje sa podnosiocem prijave.

Inače, Kanal 13 tražio je informaciju od izraelske policije koja je saopštila da je primila prijavu i da je otvorena istraga.

"Ne pružamo detalje o predmetima u kojima traje istraga. Nastavićemo istragu profesionalno i detaljno, kako bi smo saznali istinu šta se dogodilo", saopštila je izraelska policija.

Kurir.rs/Arutz Sheva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track