AMERIČKI MORNARI SNIMILI NLO: Lebdeo iznad Tihog okeana, pa uleteo u vodu! Sada se oglasio Pentagon, evo šta kažu VIDEO
Foto: Twitter/Jeremy Corbell

čudan prizor

AMERIČKI MORNARI SNIMILI NLO: Lebdeo iznad Tihog okeana, pa uleteo u vodu! Sada se oglasio Pentagon, evo šta kažu VIDEO

Planeta -

Nedavno objavljeni snimak misterioznog objekta, koji je nastao iznad obale Kalifornije, autentičan je potvrdila je američka vojska, dodavši da je video snimljen sa jednog ratnog broda i da je istraga u toku.

Snimak je objavio američki filmski umetnik Džeremi Korbel, a može se videti loptasti objekat koji leti iznad okeana pre nego što nestaje u vodi.

Nakon što se snimak proširio internetom, iz Pentagona su potvrdili da su događaj snimili američki mornari.

​"Mogu da potvrdim da su sve snimili pripadnici mornarice, a istraga o tom slučaju je u toku", saopštila je Susan Gof, portparolka Pentagona. Istragu o ovom slučaju vodi specijalna grupa za neidentifikovane fenomene u vazduhu (UAPTF) formirana kao deo obaveštajnih struktura Pentagona.

Na snimku se čuju i mornari, koji komentarišu kako je pred njima čudan prizor, a jedan od njih je potom rekao: "Vau, prsnuo je", misleći na trenutak kada je upao u vodu.

Iako Gofova nije ponudila druge detalje o snimku, Džeremi Korbel, tvrdi da je video snimljen blizu San Dijega 2019. godine iz komandnog centra ratnog broda USS Omaha.

Pentagon je ranije saopštio da je ukinuo svoj program za praćenje NLO, ali je prošle godine, u izveštaju Senatu, objavljeno kako je taj posao nastavilo drugo telo, UAPTF. Senat je tom telu naložio da objavi svoje izveštaje o NLO do juna.

Kurir.rs/RT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track