Najnovije vesti

SVI ŽELE NEŠTO DA NAM ODGRIZU, ALI MI ĆEMO DA IM IZBIJEMO ZUBE KAKO NE BI MOGLI DA GRIZU Putin pobesneo na ideju o otimanju Sibira
Foto: screenshot RTS

Pobesneo

SVI ŽELE NEŠTO DA NAM ODGRIZU, ALI MI ĆEMO DA IM IZBIJEMO ZUBE KAKO NE BI MOGLI DA GRIZU Putin pobesneo na ideju o otimanju Sibira

Planeta

Ruski predsednik Vladimir Putin danas tokom video konferencije organizacionog odbora Pobeda obećao je svima onima koji žele da odgrizu bilo koji deo Rusije da će "izbit zube"

„Svi žele da nam nešto odgrizu, ali trebali bi da znaju da ćemo im izbiti zube kako ne bi mogli da grizu“, rekao je Putin

Kao primer naveo je razgovore jednog broja političara o sibirskom bogatstvu koje je navodno nepravedno bilo u vlasništvu Ruske Federacije. Putin je uveravao da neće ostaviti bez odgovora pokušaje zadiranja na rusku teritoriju.

Predsednik je naglasio da će učiniti sve da očuva i ojača zemlju, dodajući da Ruska Federacija poseduje najsavremenije nuklearne snage za odvraćanje.

Tokom svog govora, ruski lider je takođe govorio o čestim pokušajima klevetanja i iskrivljavanja istorije Velikog otadžbinskog rata, uključujući ispiranje mozga mladim Rusima.

„Postoji samo jedan razlog - zadržavanje Rusije. Što je jači, to je nezavisniji, što doslednije brani svoje nacionalne interese, veća je želja da ga oslabi, diskredituje njegove vrednosti “, objasnio je on.

Kurir.rs/A.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja