IZGUBLJENI I DEZORIJENTISANI?! Američki specijalci upali u fabriku, pretresli je i shvatili da je greška! Vlasniku prekipelo VIDEO
Foto: Printscreen

Skandal

IZGUBLJENI I DEZORIJENTISANI?! Američki specijalci upali u fabriku, pretresli je i shvatili da je greška! Vlasniku prekipelo VIDEO

Planeta -

Američka ambasada u Bugarskoj uputila je javno izvinjenje javnosti, pošto je odred naoružanih američkih vojnika slučajno upao u jednu bugarsku fabriku koja se bavi proizvodnjom opreme za preradu nafte i proizvodnju biogoriva tokom nedavno održane vojne vežbe NATO pakta u ovoj državi.

Kako je saopšteno oružani upad američkih vojnika dogodio se 11. maja kada je Bugarska bila domaćin američkim i drugim savezničkim vojnicima koji su učestvovali u vojnoj vežbi "Brzi odgovor".

Međutim bugarska javnost je za ceo slučaj saznala tek u prošli petak, kada je vlasnik fabrike odlučio da o ovom incidentu progovori za medije.

On je kao dokaz priložio i snimak sa sigurnosnih kamera iz fabrike.

Na snimku se vidi kako sedam američkih vojnika naoružanih puškama na gotov kreću fabrikom u potrazi za metom, kako bi osigurali objekat u kome nije bilo radnika.

Američki vojnici pošto nisu pronašli neprijateljske mete koje su tražili, vojnici bi otišli.

U ruskim medijima već su se pojavili sarkastični komenatri poput onoga: "Upsss. Možda sledeći put porbajte da koristite Gugl mapu".

Kurir.rs/A.Mlakar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track