KOMŠINICE, MOŽE TO MALO TIŠE? Trudnica sa težim oblikom jutarnje mučnine na meti žene kojoj smeta njeno glasno povraćanje
Foto: Shutterstock

neki ljudi nisu za zgradu

KOMŠINICE, MOŽE TO MALO TIŠE? Trudnica sa težim oblikom jutarnje mučnine na meti žene kojoj smeta njeno glasno povraćanje

Planeta -

Trudnici koja zbog jutarnje mučnine povraća više puta tokom dana je njena komšinica zapretila prijavljivanjem upravniku jer "glasno povraća".

Žena je na Reditu objavila anoniman post i objasnila da pati od teških jutarnjih mučnina i da živi u stanu sa zidovima koji su toliko tanki da čuje komšijske razgovore.

U jednom trenutku, komšinica joj je zakucala na vrata i požalila se na njeno "glasno povraćanje" i zatražila od nje da uključi muziku ili pusti vodu kako bi zamaskirala zvuke zbog kojih se i njoj povraća.

Iako je trudnica pokušala to da uradi, komšinica je ponovo došla i požalila se da je i dalje čuje i da će se žaliti upravniku.

Ženin post naišao je na burne reakcije na internetu.

"Šta će upravnik da uradi? Napravi plan povraćanja?", naveo je jedan korisnik. "Ne, nego će da smisli način kako da ti prestanu mučnine", dodao je drugi.

Bilo je i onih koji su se našalili na račun komšinice. "Samo sačekaj da beba stigne. Poželeće da si ostala na povraćanju", naveo je jedan korisnik redita.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track