Najnovije vesti

SVE ZA LJUBAV Muškarac krio ženu u kući svojih roditelja 11 godina jer se plašio da neće odobriti njihovu vezu VIDEO
Foto: Sebastian Gollnow / AFP / Profimedia

tajna veza

SVE ZA LJUBAV Muškarac krio ženu u kući svojih roditelja 11 godina jer se plašio da neće odobriti njihovu vezu VIDEO

Planeta

Muškarac je više od 11 godina skrivao svoju tajnu ljubavnicu u kući svojih roditelja zbog straha da je neće odobriti.

Rahman Kani je mislio na sve, pa kako ne bi bili otkriveni, kroz kvaku na vratima njegove spavaće sobe bila je sprovedena struja, kako bi sprečio majku, oca i sestru da uđu unutra.

Ovaj 34-godišnjak iz Kerale u Indiji pobegao je sa Sadžitom (28) 2010. godine u strahu da lokalna zajednica neće prihvatiti njihovu vezu. Devojku je krišom uveo u svoju porodičnu kuću gde su živeli zajedno više od jedne decenije, a da niko drugi nije znao za to.

Rahman bi zaključavao svoju sobu kad god bi napuštao dom, a njegov prozor se koristio kao prikriveni izlaz za Sadžitu kako bi mogla noću da pobegne iz svog "zatvora".

Ona je nekada gledala mali televizor koristeći slušalice da ubije dosadu, kažu izveštaji.

Kada je Sadžita iznenada nestala pre više od jedne decenije, policija je pokrenula istragu. Ranije ove godine, Rahman i Sadžita odlučili su da se presele i počnu da žive sami, a da on o tome nije obavestio svoju porodicu. Njegovi roditelji su tada prijavili njegov nestanak. Pronašli su ga nedaleko od mesta u kojem je živeo i kada su ga ispitali rekao je da su se on i Sadžita preselili u svoju kuću nakon što su 11 godina skrivali svoju vezu.

Iako je policija isprva odbila da veruje bizarnim tvrdnjama, uverila se u istinitost kada je posetila porodičnu kuću.

Policajci su pregledali sobu u kojoj su ljubavnici živeli 11 godina i pronašli dokaze koji pokazuju da je Sadžita bila tamo. Lokalni policajac rekao je da su oni svoju vezu držali u tajnosti jer su pripadali različitim religijama.

"Ova priča zvuči prilično neobično, međutim, odveli smo ih do Rahmanove kuće i tamo nam je rekao kako je Sadžita u tajnosti živela u istoj sobi toliko godina“, rekao je.

Par je kasnije pozvan na sud, gde im je sudija odobrio zajednički život.

Kurir.rs/The Sun

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja