Najnovije vesti

KUĆA STRAVE Policija pronašla sedmoro gladne i gole dece zaključane sa devojčicom (13): Morali da preseku metalnu kapiju FOTO
Foto: Printscreen Twitter/@sakriosamime

BRAZIL

KUĆA STRAVE Policija pronašla sedmoro gladne i gole dece zaključane sa devojčicom (13): Morali da preseku metalnu kapiju FOTO

Planeta

Policajci su pronašli gladnu, dehidriranu i golu decu zaključanu na imanju u Makapi u Brazilu nakon što su ostavljeni da o njima brine 13-godišnja devojčica.

Sedmoro gole i izgladnele dece spaseno je nakon što su pronađeni zaključani u prljavom stanu.

Deca, stara između tri i sedam godina, ostavljena su na čuvanje kod 13-godišnje devojčice, čije su dve starije sestre majke dece, kada su ih policajci 4. juna pronašli zaključane na imanju u Makapi u Brazilu.

Zvaničnici su rekli da su bili prljavi, izgladneli, bez odeće i da su takođe imali grip. Pored toga, imali su rane na telima i pokazivali znake anemije.

Prema službama za zaštitu dece, jedan od dečaka ima autizam i svi su odvedeni kod lekara.

Tinejdžerki koja je bila sa decom po dolasku policajaca rečeno je da ih čuva i laže o svojim godinama - da ako neko pita kaže da ima 17 godina.

Prema rečima policajaca koji su otišli ​​do kuće i spasili decu, imanje je bilo prljavo, a unutra nije bilo tekuće vode niti ikakve vode za piće, a ni hrane, šporeta ili frižidera.

Pripadnici policije i službi za zaštitu dece rekli su da su otišli ​​u kuću nakon što su dobili anonimne dojave. Meštani su morali da im pomognu da preseku metalnu kapiju kako bi im bio omogućen pristup deci.

Službenici u početku nisu uspeli da pronađu žene, ali su kasnije dve majke kontaktirale službe za zaštitu dece kako bi vratile decu.

Službe za zaštitu dece takođe su pokušale da pronađu očeve i bake i deke dece.

Policija istražuje slučaj.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track