PRVA SLIKA MOIZOVE UDOVICE IZ BOLNICE: Ovaj bol nikad neće proći! Još ne verujem da je moj muž nestao bez poslednje reči!
Foto: Twitter / Martin Moise

nakon atentata

PRVA SLIKA MOIZOVE UDOVICE IZ BOLNICE: Ovaj bol nikad neće proći! Još ne verujem da je moj muž nestao bez poslednje reči!

Planeta -

Prva dama Haitija Martin Moiz, koja je jedva preživela atentat u kojem je ubijen njen suprug Žovenel Moiz, oglasila se iz bolničkog kreveta i zahvalila lekarima koji su joj spasili život.

"Hvala timu anđela čuvara koji su mi pomogli u ovim užasnim trenucima. Pomoću vaše nežnosti, lkubaznosti i brige uspela sam nekako da izdržim. Hvala, hvala, hvala" napisala je Martin na Tviteru uz fotografiju iz bolnice.

Prethodno se zahvalila svima koji su uz nju i mole se da ostane u životu.

"Hvala svima koji mi pomažu molitvom za povratak u život, jer kada ste u bolnici u rukama ste Boga i lekara. Ja, Martin Moiz još ne verujem da je moj muž ovako nestao pred mojim očim, ne mogavši da izgovori ni poslednju reč. Ovaj bol nikad neće proći", napislaa je ona.

Podsetimo, Žovene Moiz je ubijen u atentatu 7. jula tokom noći u svojoj kući a tokom napada upucana je i prva dama Martin. Ona je potom prebačena u Majami u bolnicu odakle se nakon pardana oglasila takođe na Tviteru i opisala užas kroz koji je prošla, kao i da se sve odvijalo neverovatnom brzinom tako da ubice nisu predsedniku Haitija ostavile vremena ni da progovori.

Kurir.rs Foto: Twitter / Martine Moise

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track