DOŽIVOTNO UNAKAŽEN: Muškarac stavio katanac oko penisa i izgubio ključeve, objašnjenje njegove mame će vas zaprepastiti
Foto: Shutterstock

bizarna ideja

DOŽIVOTNO UNAKAŽEN: Muškarac stavio katanac oko penisa i izgubio ključeve, objašnjenje njegove mame će vas zaprepastiti

Planeta -

Jedan Tajlanđanin doživotno je unakažen nakon što je proveo dve nedelje noseći katanac oko penisa.

Muškarac (38) je metalni katanac stavio na koren uda u bizarnom seksualnom činu, ali je izgubio ključeve. Kako je vreme proticalo, penis je počeo da mu otiče.

Kako nije uspeo da skine katanac, ostavio ga je dve nedelje sve dok mu se ud nije inficirao a bolovi su bili toliki da je hitno prebačen u bolnicu u Bangkoku.

Muškarčeva majka, koja je pokušala da mu pomogne, rekla je lekarima da njen sin "voli da gura penis u male rupe". Ona je medicinskom osoblju koje je stiglo kod njih kući objasnila da njen sin nema devojku i da mu je bilo dosadno zatvorenom u kući, prenosi Dejli mejl.

"Moj sin je povučen i nema devojku. Ostajao je dosta kod kuće zbog pandemije jer se boji da izađe napolje. Rekao mi je da je ovo napravio sebi jer mu je bilo dosadno i zato što voli da stavlja svoju 'stvar' u male rupe. Bila sam ljuta na njega jer me je osramotio i rekla sam mu da to više ne radi", objasnila je majka.

Lekar Tongčai Donson rekao je da je povreda bila "gora nego što su očekivali". Lekari su pola sata pokušavali da preseku metalni katanac, a da pri tom ne povrede nesrećnog pacijenta.

Kada su ga konačno oslobodili, namazali su ga antibiotskom kremom i dali mu penicilin ali strahuju da će zbog količine vremena koliko je bio zaglavljen, muškarčev polni organ biti trajno unakažen.

"Da je katanac ostao dan duže, infekcija bi se toliko pogoršala da bi penis počeo da mu truli i pojavila bi se gangrena. U bolnici je bio u ogromnim bolovima i urlao je jer je bio otečen. Uklanjanje metala je bilo veoma teško", objasnio je Tongčai.

On je pozvao javnost da se suzdrži od ovakvih eksperimentisanja jer "mogu da budu vrlo opasni i štetni po telo".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja