Kanibal se ugojio, građani plaćaju operaciju želuca

Bolji mu čips od ljudskog mesa

Kanibal se ugojio, građani plaćaju operaciju želuca

Planeta -
Brojna udruženja osiguranika protestovala, ali je zdravstveno osiguranje odgovorilo da se nikome ne može uskratiti lečenje, pa ni psihički obolelima

LONDON - Engleskom kanibalu Grejem Fišeru (39) očigledno u zatvoru nije toliko loše jer se ugojio na 146 kilograma. Jeo je čips i čokoladu i naglo povećao telesnu težinu. Sada mora na hitnu operaciju želuca, a to će naravno platiti britanski poreski obveznici!

Fišer robija zbog ubistva dve žene, dok je jeo meso od jedne žrtve, piše Dejli mejl. Obe žrtve je zadavio, a zatim zapalio. On se ugojio u u bolnici. Jeo je previše čipsa, čokolade i keksa. Za kratko vreme "nagurao" je 146 kilograma.

Lekari su naložili operaciju u privatnoj bolnici. Kanibal je uživao u privatnom apartmanu sa kablovskom televizijom. Sve su to platili građani Engleske, a koštalo je 15.000 funti.Brojna udruženja osiguranika su protestovala, ali je zdravstveno osiguranje odgovorilo da se nikome ne može uskratiti lečenje, pa ni psihički obolelima.

Prva žrtva kanibala bila je Kler Lečford (40), koju je ubio 1998. godine. On je odsekao meso s njene ruke i pojeo ga. Osam dana kasnije ubio je i Beril O' Konor (75). Nekoliko dana kasnije pokušao je da siluje i ubije češku studentkinju (19) ali srećom u tome nije uspeo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track