NJUJORŠKI POLICAJAC BEZ RAZMIŠLJANJA SKOČIO NA ŠINE METROA: Čoveka koji je pao u nesvest spasio tik pred dolazak voza! VIDEO
Foto: screenshot Twitter/NYPD NEWS

bravo

NJUJORŠKI POLICAJAC BEZ RAZMIŠLJANJA SKOČIO NA ŠINE METROA: Čoveka koji je pao u nesvest spasio tik pred dolazak voza! VIDEO

Planeta -

Policajac iz Njujorka i jedan civil snimljeni su kamerom kako skaču na šine metroa kako bi spasili čoveka koji je pao samo trenutak pre nego što je voz stigao.

"Policajci iz Njujorka pomažu Njujorčanima po svaku cenu!" poruke je koju je njujorška policija objavila u četvrtak na Tviteru, dodajući da "policajci tranzitne policije Njujorka" nisu oklevali ni na trenutak "da pomognu čoveku".

Incident se dogodio u Bronksu kada je čovek pao u nesvest i završio na šinama metroa. Oficir za tranzit njujorške policije skočio je na prugu da pomeri čoveka, dok su drugi policajci stajali u blizini da im pomognu, a posmatrači su ih upozorili da „požure“, prenosi Foks Njuz.

Viđen je i dobri Samarićanin kako skače na šine da pomogne, za šta je njujorška policija rekla da je "hrabro pomogao" u ovoj situaciji.

Sve troje su stigli su na peron dok je voz viđen kako se približava, što je izazvalo klicanje i aplauz posmatrača.

"To su policajci Lopez, Peguero, Sugrim i Caban-Bailon iz 12. okruga koji su rade kao tim odvedu čoveka na sigurno. Hvala svima koji su pomogli!" Kejtlin O'Rejli, šef tranzita NIPD -a, rekla je u videu na Tviteru.

Incident se dogodio nakon što su policajci njujorške policije u maju viđeni kako skaču na šine metroa u donjem Menhetnu kako bi pomogli muškarcu koji je imao napad i pao.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track