PRETE MI: Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Zaharova optužuje Navaljnog i njegove pristalice da šire laži o njoj
Foto: MSP Rusije

rusija

PRETE MI: Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Zaharova optužuje Navaljnog i njegove pristalice da šire laži o njoj

Planeta -

Portparolla Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova rekla je da joj prete pristalice Alekseja Navaljnog, nakon objavljivanja netačnih informacija o njoj.

"Kada je objavljen materijal Navaljnog sa optužbama protiv mene (vole da budu lični), oni nisu imali činjenične podatke. Naravno, pogrešno su me citirali i sve pogrešno protumačili," rekla je Zaharova i dodala da je počela da prima veliki broj pretnji od pristalica Navaljnog, od onih ljudi koji su mu verni i, kako je navela, bespogovorno mu veruju prenosi agencija Tass.

Navaljni je 2020. godine tvrdio da je Zaharova u jednom od svojih intervjua govorila o "kastinskom društvenom sistemu", koji se odnosi na međunarodna putovanja.

Zaharova je, odgovarajući na te tvrnje, pozvala je Navaljnog na online razgovor, međutim, taj razgovor se nije desio, zbog, kako kaže, "kukavičkog stava" tima Navaljnog koji je počeo da iznosi nove uslove za predloženu komunikaciju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja