HOTEL ZA ONE SA ČELIČNIM ŽIVCIMA: Spavate bukvalno na litici, ali samo ako uspete da se popnete do njega! VIDEO, FOTO
Foto: Natura Vive Skylodge / Ferrari / Profimedia

život na ivici

HOTEL ZA ONE SA ČELIČNIM ŽIVCIMA: Spavate bukvalno na litici, ali samo ako uspete da se popnete do njega! VIDEO, FOTO

Planeta -

Ovaj hotel nije za one sa slabim srcem! Natura Vajv Skajlodž, smešten u periferiji Kusko regiona, nudi neverovatan pogled na dolinu ispod. Do smeštaja možete doći samo penjanjem, planinarenjem i zip-lajnom, ali svakako je vredno truda.

U okolini ima dosta znamenitosti, a najveća je Maču Pikču, koji se nalazi na samo 12 kilometara. Penjanje na 400 metara 'via ferata', planinska staza sa sigurnosnim držačima ugrađenim u stijenu, i silazak na planinu pomoću 6 zip-lajnova avantura je sama po sebi.

Prethodni gosti nazvali su svoj boravak ovde jedinstvenom avanturom, koja je iskustvo spavanja pod noćnim nebom podigla na potpuno novi nivo

1 / 7 Foto: Natura Vive Skylodge / Ferrari / Profimedia

Zvezde i mesec izgledali su neverovatno blizu staklene kapsule, stvarajući nezaboravnu atmosferu nalik svemiru, objasnili su.

Lorin Kregel iz Aljaske, SAD rekla je da uživa u svom iskustvu u Natura Vajv Skajlodžu.

"Uspon je bio uzbudljiv. Ne bojim se visine, ali bilo je trenutaka u kojima sam bio poput "Vau! Prilično sam visoko!" a ja sam i dalje morala da idem gore! Hrana je takođe bila neverovatna. Kapsula je bila veoma udobna i moderna sa toaletom i umivaonikom. Zavese su se otvorile da bih mogla zaspati kao beba"

Ostala je sama u jedinstvenom hotelu, ali je rekla da to nije oduzelo iskustvo. „Ostali gosti bili su parovi, ali ovo je definitivno bilo iskustvo koje možete doživeti sami“, rekla je ona

Kapsula za ručavanje nudi pravo peruansko gastronomsko iskustvo u kombinaciji sa nekim izuzetnim pogledom. Kapsule za ručavanje otvorene su za ručak čak i ako ne boravite u Natura Vajvu. I dalje ćete morati da se popnete da biste uživali u obroku sa pogledom, ali to znači da nema potrebe da se osećate krivim zbog tog dodatnog deserta. Za poseban suvenir nudi se i usluga fotografisanja.

Kurir.rs/Euronews

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja