OBILAZAK KUĆE STRAVE KOJI SE PRETVORIO U PRAVI HOROR: Hteo da preplaši dečaka pa ga posekao nožem VIDEO
Foto: Printscreen YT/WKYC Channel 3

OHAJO

OBILAZAK KUĆE STRAVE KOJI SE PRETVORIO U PRAVI HOROR: Hteo da preplaši dečaka pa ga posekao nožem VIDEO

Planeta -

Glumac iz Kuće strave u Ohaju posekao je 11-godišnjeg dečaka dok je pokušavao da ga preplaši. Vlasti navode kako se radilo o nesrećnom slučaju.

Naime, zaposleni, koji je držao pravi nož, pokušao je samo da preplaši dečaka, koji mu nije verovao da se radi o pravom oružju.

"Prišao je mom sinu i držao je nož i samo je hteo da ga preplaši. Međutim, moj sin mu je rekao da je nož lažan i da se ne boji", ispričala je detetova majka Karen Bednarski, prenosi CNN.

Tada je glumac uzeo nož i počeo da ga zabija u pod kako bi pokazao da je pravi, ali slučajno je udario u dečakovu sandalu i posekao mu palac.

"Nisam htela da napravim scenu, naravno"

Zaposleni u zabavnom parku su odmah odveli dete u prostor za prvu pomoć gde su dezinfikovali posekotinu. Dečaku je stavljen zavoj, a dalju lekarsku pomoć je odbio. Iz zabavnog parka su rekli kako su i on i njegova majka nastavili sa obilaskom Kuće strave sve dok nisu dovršili atrakciju.

"Nisam htela da napravim scenu, naravno" rekla je Bednarski kao odgovor na pitanje zašto je nastavila obilazak Kuće strave.

Policijski službenik Tom Voker rekao je da je 22-godišnji glumac optužen za napad iz nehata.

"Nije mi jasno zašto je uzeo pravi nož. Trebalo je da upotrebiti lažni rekvizit ili gumeni nož. Očigledno se radi o lošoj odluci sa njegove strane. Sada je zbog toga optužen za napad iz nehata", rekao je Voker.

Zabavni park je nakon tog incidenta otpustio navedenog glumca.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track