AKO ŽELITE DA POSTANETE KAMIONDŽIJA U VELIKOJ BRITANIJI PROČITAJTE PISMO BARONESE VERE Ministarka pozvala bivše i nove kolege
Foto: screenshot youtube/OxfordUnion, Twitter/Insider Paper

kad se umori od politike , vozi autobus

AKO ŽELITE DA POSTANETE KAMIONDŽIJA U VELIKOJ BRITANIJI PROČITAJTE PISMO BARONESE VERE Ministarka pozvala bivše i nove kolege

Planeta -

Nestašica goriva u Velikoj Britaniji i dalje izaziva haos iako vlada čini sve da ublaži nestašicu i ponovo uspostavi prekinute linije snabdevanja. Posle bujice uvreda koje je ministar saobraćaja Grant Šaps uputio pumpadžijama da su bespotrebno izazvali paniku, svojim pismom oglasila se i baronesa Šarlot Vera od Norbitona inače ministarka za puteve, autobuse i parkinge, kojaj e utputila pismo vozačima kamiona, kao i onima koji su taj posao napustili.

"Pišemo vama i svim vlasnicima teretnih vozila povodom nacionalnog nedostatka vozača teretnih vozila. Kao nesumnjivo svesni, ovo već neko vreme vrši pritisak na britanske lance snabdevanja.

Vlada i logistički sektor radi na nizu rešenja kako bi ublažio ovaj nedostatak.

Onima od vas koji trenutno vozite, želimo da se zahvalimo na uslugama koje ste pružali za vreme odgovora na pandemiju COVID-19 i neverovatno važnu ulogu koju i dalje igrate u transportu i čuvanju robe krećući se po zemlji.

Ako više ne radite u ovom sektoru, želeli bismo da iskoristimo ovu priliku da vas zamolimo da razmislite da se vratite. Vaše vredne veštine i iskustvo nikada nisu bili potrebniji nego što su sada.

Baroness Vere of Norbiton
foto: Twitter/Insider Paper

Postoje fantastične mogućnosti vožnje teretnim vozilima u logističkoj industriji i uslovi zapošljavanja i plate su se poboljšale u celom sektoru. Pored atraktivnih stopa plaćanja, vidimo i više opcija za fleksibilno ili fiksno radno vreme, fiksni dani, puno i nepuno radno vreme. Mnogi poslodavci nude pakete obuke, pa čak i ako vam je CPC vozača istekao, možete dobiti podršku za obnovu licence preko učionica ili onlajn kurseva.

Nadalje, s obzirom na značajan broj mogućnosti vožnja može postati ulazna tačka u mnogo širi krug radnih mesta. Preduzeća svih veličina, u mnogim različitim sektorima, uključujući i specijalizovane operatere, traže vozače. Nikada nije bilo boljeg vremena da pronađete vrstu posla za vožnju teretnim vozilom koji želite. Ako želite da saznate više, posetite: Logistics UK - https://logistics.org.uk/skills, RHA - vvv.rha.uk.net/backtodriving", napisala je baronesa u svom pismu vozačima.

Kurir.rs/A.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track