TVRDI DA JE VIDELA PAD FEJSBUKA U KARTAMA: Kubanska proročica priča o krahu mreže, a tek kako nas upozorava na katastrofalnu 2031!
Foto: Shutterstock

neverovatno

TVRDI DA JE VIDELA PAD FEJSBUKA U KARTAMA: Kubanska proročica priča o krahu mreže, a tek kako nas upozorava na katastrofalnu 2031!

Planeta -

Slavna kubanska proročica Moni Vidente, žena koju milioni ljudi s velikim zanimanjem slušaju kada se obraća, navodno je imala tačno predviđanje.

Ovaj put je navodno pogodila da će se u oktobru srušiti deo društvenih mreža, prenosi portal El Heraldo de Mexico.

Vidente je to navodno rekla u nedavnoj najavi događanja za deseti mesec u godini, a nakon što je u ponedeljak zaista došlo do privremenog prestanka rada Fejsbuka, Mesindžera, Instagrama i Vacapa, pohvalila se na svom Jutjub kanalu da se ispunilo ono što su joj karte predskazale.

Kako prenose meksički mediji, Vidente je prilikom predviđanja pojasnila da će uzrok svemu biti solarne oluje, ali u ovome trenutku ne postoji dokaz da je aktivnost Sunca imala ikakve veze s padom komunikacijskih mreža.

Isto tako, Vidente je krajem septembra upozorila čovečanstvo da se bliži fatalna 2031. godina, te pozvala ljude da se dozovu razumu i počnu nešto da preduzimaju.

"Ta 2031. godina donijeće nam potpuni haos, dolazak Antihrista, te globalni kolaps u smislu ratova, klimatskih promena i pandemije", preneli su njenu najavu brojni lokalni portali.

Takođe, Vidente je pre nekoliko meseci predskazala i to da će u septembru snažan zemljotres pogoditi Meksiko, čak je tada i precizirala da će biti magnitude 6,9, što se i dogodilo.

Kurir.rs/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track