OČAJNIČKA POTRAGA ZA DEVOJČICOM: Četvorogodišnjakinja nestala pre tri dana iz šatora tokom kampovanja sa porodicom
Foto: Laszlo Konya / Panthermedia / Profimedia

australija

OČAJNIČKA POTRAGA ZA DEVOJČICOM: Četvorogodišnjakinja nestala pre tri dana iz šatora tokom kampovanja sa porodicom

Planeta -

Australijska policija traga za četvorogodišnjom devojčicom koja je nestala pre tri dana tok je bila na kampovanju u ruralnom delu zemlje.

Kleo Smit je poslednji put njena majka videla u subotu u šatoru u kome su obe bile u na obali Zapadne Australije. Eli je rekla da je imala "interakciju" sa Kleo oko 1.30 ujutru ali da, kada se probudila oko 6 ujutru, devojčice nije bilo.

Policija je "izuzetno zabrinuta" za bezbednost devojčice i ne isključuju mogućnost da ju je neko oteo iz šatora.

Kamp park Blou Hols je relativno blizu Karnarvona gde porodica devojčice živi i ovo nije prvi put da su kampovali na ovom mestu. Detetov otac pozvan je u policiju da da izjavu, iako on nije osumnjičen za otmicu deteta, i policija navodi da je dobrovoljno tri sada odgovarao na sva pitanja zvaničnika.

Policija je pretražila okolinu kampa i proširila je i na kolibe koje su više udaljene od kampa.

Jedna od teorija je da je dete odlutalo do vode i da ju je odnela tima, ali podvodna istraga do sada nije pronašla nikakve dokaze da je devojlica ušla u more.

Policija ne isključuje ni mogućnost da je dete oteto i zaustavljaju i pretražuju sva vozila i pregledaju snimke nadzornih kamera.

Lokalci su zamoljeni da provere kante za smeće, jarke pored puta u potrazi za sivo-crvenom vrećom za spavanje koju je Kleo koristila.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track