CNN GUBI GLEDAOCE U SVIM SEGMENTIMA PROGRAMA: Nedeljama ne mogu da skupe milion gledalaca po emisiji VIDEO

mediji

CNN GUBI GLEDAOCE U SVIM SEGMENTIMA PROGRAMA: Nedeljama ne mogu da skupe milion gledalaca po emisiji VIDEO

Planeta -

Mreža koja je nekada bila poznata kao „ime u vestima sa najvećim poverenjem“ brzo postaje najnapuštenija.

Borba CNNa da zadrži relevantnost nakon odlaska predsednika Donalda Trampa nikada nije bila upadljivija. Novinski kanal pati od nezapamćene suše u gledanosti, koja u prve dve nedelje oktobra nije imala program sa gledanošću većom od milion gledalaca , zapanjujući niz od 21 dana koji je počeo u septembru.

Ukupni prosek gledalaca CNN pao je na 484.000, što je daleko trećina iza 1,4 miliona Foks Njuza i 685.000 MSNBC od 1. do 15. oktobra, prema podacima Nilsena. Prosek CNT -a tokom radnog dana dostigao je samo 729.000, dok je Foks Njuza premašio 2,6 miliona u odnosu na MSNBC -ovih 1,5 miliona.

CNN je poslednji put imao najmanje jedan program u proseku sa 1 milion gledalaca 24. septembra.

Voditelj "AC: 360" Anderson Kuper, koji je u septembru imao najgledaniji program CNN-a sa prosečno 916.000 gledalaca, ovog meseca je do sada bio na kolenima, pavši za 17 odsto na prosečno 759.000 gledalaca. "Taker Karlson Tonajt" Foks Njuza imao je u proseku 3 miliona gledalaca.

Voditelj "Kuomo Prajm Tajmm" Kris Kuomo dobio je Kuperov ​​vodeći status od prošlog meseca sa prosečno 818.000 gledalaca, što je pad od 6% u odnosu na septembar. "Haniti" Foks Njuz nastavlja da uznemirava Kuomo, sa prosečno 2,76 miliona gledalaca, dok je MSNBC "Rakel Medou šou" u proseku do sada ovog meseca imao 2,17 miliona gledalaca.

Imostali programi CNN gube gledaoce. Voditelj "Lida" Džejk Taper do sada ovog meseca nije uspeo da dosegne 700.000 gledalaca, u proseku samo 671.000, nakon što je prethodno u proseku iznosio 737.000 u septembru.

CNN levičarski medijski guru Brajan Stelter takođe je imao veliki pad ispod praga od 700.000, dostigavši samo prosek od 665.000 između njegova prva dva oktobarska dela nedeljnog programa "Pouzdani izvori".

Stelter je samo dva puta premašio milion gledalaca od marta, jedan od njih je udarna vest o svemirskom letu Virdžin Galaktika, a drugi u avgustu usred haotičnog vojnog povlačenja Bajdenove administracije iz Avganistana.

Glavni jutarnji program mreže "Novi dan" nastavlja da dostiže nove padove, u proseku poražavajućih 386.000 gledalaca nakon što je do sada izgubio 10% publike.

Čak ni avantura Vilijama Šatnera u svemir nije mogla dati CNN rast koje mu je bilo potrebno, nadmašivši samo 986.000 gledalaca tokom vremenskog intervala u 11 sati ujutro po ET -u, kada je ekipa Blue Origin lansirala i vratila se na Zemlju.

Kurir.rs/Foks Njuz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track