UBIO SESTRE JER JE MISLIO DA ĆE DOBITI PREMIJU NA LOTOU Tinejdžer koji je sklopio ''pakt sa đavolom'' dobio 35 godina zatvora!
Foto: Profimedia, Shutterstock

engleska

UBIO SESTRE JER JE MISLIO DA ĆE DOBITI PREMIJU NA LOTOU Tinejdžer koji je sklopio ''pakt sa đavolom'' dobio 35 godina zatvora!

Planeta -

Tinejdžer iz Engleske, koji je ubio dve sestre, jer je verovao da je sklopio pakt sa đavolom, danas je osuđen na najmanje 35 godina zatvora.

Istražitelji su u domu Danijala Huseina (19) pronašli rukom napisan "ugovor" sa "moćnim kraljem Lucifugeom Rofocaleom", u kojem je obećao da će žrtvovati više žena u zamenu za veliki dobitak na lutriji. Husein se potpisao svojom krvlju, prenosi Skaj njuz.

Mladić je zatim u junu 2020. godine izbo sestre Bibu Henri i Nikol Smolmen dok su kasno navečer plesale same u parku. Izbo je Smolmen 28 puta, a Henri osam i onda je nakon toga pobegao sa mesta događaja. Tokom napada se posekao, pa ga je policija uhapsila na osnovu snimaka sa nadzorne kamere i DNK uzoraka.

Obećao "demonu" šest žrtava na svakih šest meseci

Husein je odrastao u Londonu i imao je problematično detinjstvo. Nastavnici su, kada je imao 15 godina, otkrili da je na školskim računarima pretraživao sadržaje krajnje desničarske propagande te su ga uputili na vladin program za borbu protiv ekstremizma.

Nakon ubistva, policija je otkrila da je i kasnije pretraživao internet satanističke forume i desničarsku ideologiju.

Husein je u "ugovoru sa đavolom" obećao da će "svakih šest meseci izvesti najmanje šest žrtvovanja" i da će "žrtvovati samo žene". Zauzvrat je tražio premiju na lutriji Mega Millions Super Jackpot. U 10 dana nakon ubistva Husein je potrošio 160 funti na srećke.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track