MASAKR U RATU NARKO KARTELA: Pronađeno 11 izrešetanih tela muškaraca u Meksiku! Banditi ratuju i zbog avokada! UZNEMIRUJUĆE
Foto: Youtube prtscr / Canal 44

jezivo

MASAKR U RATU NARKO KARTELA: Pronađeno 11 izrešetanih tela muškaraca u Meksiku! Banditi ratuju i zbog avokada! UZNEMIRUJUĆE

Planeta -

Policija je pronašla izrešetana tela 11 muškaraca u zapadnoj meksičkoj državi Mičoakan, gde nekoliko narko kartela vodi krvave bitke.

Državni tužilac je saoštio kasno sinoć da su tela pronađena u blizini grada Tarekuato, u severnom delu Mičoakana u blizini granice sa državom Halisko.

Tužilac je rekao da su se ubistva dogodila kasno sinoć i da su istražitelji na licu mesta pronašli kamion i tri motocikla, ali nisu odmah identifikovali žrtve.

Država Halisko je dom istoimenog narko kartela, koji pokušava da proširi svoju teritoriju u Mičoakanu. Lokalne bande u Mičoakanu bore se protiv upada tog kartela već godinama.

Tarekuato se nalazi nedaleko od regiona Mičoakan poznat po uzgoju avokada, a nije daleko ni od grada La Barke, gde su pronađene tajne masovne grobnice.

Proizvodnja avokada je unosan biznis u Meksiku pa su se u njega uključili i narko-karteli. Preuzeli su posao i šire strah u čitavom regionu Mičoakan.

Kurir.rs / Beta, Foto: Youtube prtscr / Canal 44

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja