OVO TAKO DUGO TRAJE Premijerku Novog Zelanda u javljanju uživo prekinula ona: Vreme je za spavanje, draga VIDEO
Foto: Printscreen YT/Guardian News

džasinda ardern

OVO TAKO DUGO TRAJE Premijerku Novog Zelanda u javljanju uživo prekinula ona: Vreme je za spavanje, draga VIDEO

Planeta -

Premijerku Novog Zelanda je u javljanju uživo prekinuo jedan uporni mali "zafrkant" - njena trogodišnja ćerka, koja je "pobegla" iz svog krevetića dok je Džasinda Ardern pokušavala da obavesti javnost o situaciji sa kovidom u toj zemlji.

U direktnom prenosu iz svog doma, premijerka je govorila o promeni ograničenja javnog zdravlja kada ju je prekinula veoma budna ćerka Neva, piše Gardijan.

Usred razgovora o povećanim bezbednosim kovid merama za kompanije, Ardern je bila ometena nečim što se dešavalo van kadra, a u pozadini se mogao čuti slabašan glas koji je zove: "Mama?".

"Trebalo je da budeš u krevetu", odgovorila je premijerka. "Vreme je za spavanje, draga - vrati se u krevet i doći ću do tebe za sekund".

"Izvinjavam se svima", kaže Ardern nakon što se vratila. "Ovaj odlazak u krevet nije bio baš uspešan, zar ne?". Rekla je da je i njena majka bila u kući te večeri i pomagala svojoj unuci da ode u krevet.

Nestašna Neva se ponovo pojavila kasnije u večernjoj emisiji, kada joj je premijerka rekla: "Žao mi je draga, ovo tako dugo traje". Premijerka je rekla gledaocima da će sada završiti direktan prenos.

Mnogi roditelji koji su deo prošle godine proveli u izolaciji ili radeći od kuće mogu da se poistovete sa ovim događajem.

Pošto je kovid naterao mnoge javne ličnosti da daju zum intervjue i učestvuju u direktnim prenosima iz svog doma, mnogo puta se dogodilo da su ove emisije prekinute realnošću kućnog života.

Najpoznatiji takav slučaj bio je "BBC tata" čiji su intervju prekinula deca koja su mu upala u sobu.

Ranije ove godine, ministarka vlade Novog Zelanda davala je televizijski intervju uživo koji je prekinuo njen sin, koji je ušao u prostoriju uzbuđeno mašući ogromnom šargarepom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track