Danska premijerka: Muž mi nije homoseksualac

Proverila

Danska premijerka: Muž mi nije homoseksualac

Planeta -
Glasine o seksualnoj orijentaciji Stivena Kinoka pojavile su se u dokumentima državne komisije koja treba da ispita kako su "procureli" privatni podaci iz istrage koju su poreski organi vodili u vezi sa ovim bračnim parom pre nekoliko godina

KOPENHAGEN - Danska premijerka Hele Torning-Šmit oštro je danas demantovala glasine da je njen suprug, britanac Stiven Kinok, homoseksualac.

"To nije istina. I nikada neće biti istina", izjavila je Torning Šmit u intervjuu za dnevni list "Politiken" i pored toga što je istakla da smatra "da na takva pitanja ne treba odgovarati".

Glasine o seksualnoj orijentaciji Kinoka pojavile su se u dokumentima državne komisije koja treba da ispita kako su "procureli" privatni podaci iz istrage koju su poreski organi vodili u vezi sa ovim bračnim parom pre nekoliko godina.

U jednom dokumentu koji je komisiji dostavljen iz Poreske uprave Kopenhagena stoji da je Frode Holm, tadašnji računovođa bračnog para Torning-Šmit-Kinok u istrazi izjavio da je Kinok biseksualac/homoseksualac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track