POSLAO PORUKU MASKU SA 30 KILOGRAMA DINAMITA: Finac nezadovoljan servisom digao Teslu u vazduh! VIDEO
Foto: YT Screenshot/Pommijätkät

bravo

POSLAO PORUKU MASKU SA 30 KILOGRAMA DINAMITA: Finac nezadovoljan servisom digao Teslu u vazduh! VIDEO

Planeta -

Finac koji je bio šokiran cenom zamene baterije za svoj Tesla Model S odlučio je da bi dizanje u vazduh njegovog električnog automobila sa lutkom Ilona Maska unutra bilo prikladnije rešenje.

Vlasnik je rekao da je izgubio veru u Maskovu kompaniju nakon što mu je rečeno da plati 20.000 evra (oko 22.500 dolara) za novi akumulator za njegov automobil. On je očigledno bio među prvim kupcima Tesle modela S, koji je postojao od 2012. godine, pa mu je garancija već istekla.

Čovek nije želeo da se rastane sa tako ogromnom sumom, već je kontaktirao blogere sa lokalnog kanala Pommijatkat na Jutjubu, koji su specijalizovani za dizanje stvari u vazduh.

Njegov Tesla je odvezen u živopisni snegom prekriven peskar negde u divljini Finske i natovaren sa 30 kilograma dinamita.

Pre eksplozije, lutka sa likom najbogatijeg čoveka na svetu, Ilona Maska, postavljena je na vozačko sedište. Lutka je ranije prebačena na lokaciju helikopterom i pala u sneg sa značajne visine.

Ogromna eksplozija koja je električni automobil pretvorila u gomilu ruševina snimljena je iz nekoliko uglova i učinila je oduševljenje svih koji su radili na snimku, uključujući i njegovog bivšeg vlasnika.

Kurir.rs/RT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track