NA BOŽIĆ STRAVIČAN ZLOČIN KOD HAMBURGA FLJORIM R. ubio dva sina, a onda pucao u sebe! Žena uspela da preživi
Foto: Printscreen YT/Bild

Nemačka u šoku

NA BOŽIĆ STRAVIČAN ZLOČIN KOD HAMBURGA FLJORIM R. ubio dva sina, a onda pucao u sebe! Žena uspela da preživi

Planeta -

U mestu Glinde kod Hamburga na Božić dogodila se velika porodična tragedija kada je muškarac za koga se veruje kako prenose mediji da se radi o albanskoj porodici Fljorinu R pucao i ubio dvoje dece, a onda pucao sebi u glavu i posle preminuo i on, dok je njegova supruga u teškom stanju.

U stambenoj zgradi u Glindeu kod Hamburga kasno na Božić umrlo je troje ljudi iz četvoročlane porodice - uključujući dva dečaka od 11 i 13 godina, saopštili su javni tužilac i policija u ponedeljak u Libeku. Nedugo pre toga, svedoci su čuli pucnje i alarmirali policiju.

Samo žena stara 38 godina je preživela i primljena je u bolnicu sa teškim povredama. „Žena je nije mogla da pruži bilo kakve dodatne informacije o samom zločinu“, rekao je portparol javnog tužilaštva u Libeku. Međutim, pitala je za svoju decu.

Žena je van životne opasnosti. Komisija za ubistvo kriminalističke policije istražuje zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Potsdam, Nemačka, nemačka policija
foto: EPA

Prema prvim informacijama, incident imao porodičnu pozadinu. Policija i javno tužilaštvo prvo nisu hteli više da saopštavaju „radi zaštite postupka“.

Isprva nisu naveli ni konkretan motiv. Javni tužilac još nije mogao da kaže ko je pucao.

„Trenutno su u toku sudsko-medicinski pregledi koji bi onda trebalo da daju i informacije o tome kako je zločin prošao.

Ispred kuće u ponedeljak ujutru nije ostalo gotovo ništa što bi ukazivalo na mučne događaje u noći. Samo policijska traka pokazuje da se u kući moralo dogoditi nešto strašno. Samo nekoliko sati ranije, tri osobe su iznesene iz kuće u vrećama za leševe na nosilima.

U međuvremenu, u blizini su stajali poznanici ili rođaci i plakali. Oni su nešto ranije pokušali da uđu u kuću i pozvonili su na vrata. Ali niko im nije otvorio. U međuvremenu, istražitelji u belim odelima tražili su tragove na prvom spratu kuće.

Takođe kada je policija ušla u stan zatekla je stravičan prizor, deca su bila upucana u glavu, a nekoliko metara dalje ležao je Fljamur, a pored njega i oružje s kojim je izvređeno dvostruko ubistvo i samoubistvo

Kada je policija došla na uviđaj deca su bila bez svesti, upucana u glavu. Nekoliko metara dalje ležao je Fljamur, otac dečaka. Oružje iz kog su ubistva izvršena nalazila su se pored njegovog tela, prenosi nemački Fokus.

Njegova supruga i majka dečaka Advija R. teško je povređena i nalazi se u bolnici. Ona je po dolasku na uviđaj bila pri svesti, ali bez sposobnosti da policiji pruži bilo kakvu informaciju, već je samo pitala za svoju decu.

Tužilaštvo je pokrenulo uviđaj i analizira sve dokaze sa mesta zločina.

Kurir.rs/Fokus.de

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track