NEVAKCINISANE TREBA ŽESTOKO KAŽNJAVATI: Univerzitetski profesor na CNN traži brutalne mere! VIDEO
Foto: Tvitter/CNN

pandemija

NEVAKCINISANE TREBA ŽESTOKO KAŽNJAVATI: Univerzitetski profesor na CNN traži brutalne mere! VIDEO

Planeta -

Profesor bioetike na Njujorškom univerzitetu Artur Kaplan, gostujući na CNN-u u sredu, rekao je da je vreme da se „osramote“ i „okrive“ nevakcinisani Amerikanci, dodajući da bi društvo trebalo da ih „kazni“ na različite načine, uključujući veće bolničke račune i premije osiguranja

.„Uglavnom, ako ste vakcinisani i pojačani, čak i ako se zarazite, bićete dobro. Biće ti dobro ovde. Nevakcinisani su ti koji će biti povređeni, pa zašto bi se neko ko je dobio buster dozu u ovom trenutku trudio da uradi bilo šta što nevakcinisane čini sigurnijim?" pitao je Džon Berman sa CNN-a.

„Želim da delujemo kao zajednica. Želim da delujemo kao tim. Borimo se u ratu i trebamo sve ruke na palubi. Ne želim da odbijem one koji još uvek nisu uradili pravu stvar, osudiću ih, osramotiću ih. Kriviću ih, ali ne želim da ih isključim“, odgovorio je Kaplan, pre nego što je detaljno izneo svoju želju da „kažnjava“ nevakcinisane Amerikance i primeni više taktike prinude da ih satera da dobiju vakcinu..

Kaplan je nastavio:" Moraju doći indirektno. Nećemo pobediti u ovom ratu – sledeće godine ćemo razgovarati o COVID-u u ovo vreme ako ne nateramo više ljudi da urade pravu stvar. Dakle, ne možemo ih otpisati. Možemo ih više kazniti. Možemo reći da ćete morati da platite više na bolničkom računu. Ne možete dobiti životno ili invalidsko osiguranje po pristupačnim cenama ako niste vakcinisani. Te kompanije ne treba da nas tretiraju kao jednake u pogledu finansijskih opterećenja koja ta bolest nameće.

Berman je odgovorio obrušivši se nevakcinisane pojedince, tvrdeći: „Nevakcinisani su ti koji ne nose maske. Nevakcinisani su oni koji se ne drže socijalnog distanciranja. To je nevakcinisani odlazak na gužve u zatvorenom prostoru".

„Dakle, postoji ova bizarna ironija gde se onima koji se ponašaju kažu da se ponašaju 10 puta više“, dodao je on.

Bajdenova administracija je takođe imala za cilj da kazni nevakcinisane Amerikance preko onoga što predstavlja porez na rad u prvobitnom pravilu hitnog privremenog standarda (ETS) Uprave za bezbednost i zdravlje na radu (OSHA), koje teret čestih troškova testiranja stavlja isključivo na zaposlenog.

Kurir.rs/Breitbart

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track